Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρειάζεται την αλητεία του Τσόρι και του Μανθάτη!

Τα βάσανα μου μέσα... Πάλι ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που περιμέναμε, αυτός που θα έπρεπε να είναι...


Πάλι σε όλο το ματς σκεφτόμουν πως γίνεται να έχουν τόσο κακή εικόνα απέναντι σε μια πολύ κατώτερη ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα εξηγούνται ή σχεδόν όλα τέλος πάντων...
Σίγουρα φταίνε οι αλλαγές προπονητών καθώς δεν είναι υπολογιστές οι παίκτες να τους βάζεις το τσιπάκι και να αλλάζουν τρόπο παιχνιδιού χωρίς προβλήματα. Σίγουρα φταίει που κάποιοι παίκτες απλά δεν μπορούν, δεν αντέχουν να φοράνε αυτή την φανέλα και τώρα που η ομάδα δεν έχει συνολικά καλή εικόνα εκείνοι ξεγυμνώθηκαν. Επίσης κάποιοι άλλοι παίκτες που έχουν πλούσιο ταλέντο βρίσκονται εντελώς εκτός φόρμας, βλέπε Φορτούνη, με αποτέλεσμα να μην έχεις ούτε καν προσωπικές ενέργειες να σου δώσουν κάποιες λύσεις. Σίγουρα φταίει ο κακός προγραμματισμός της διοίκησης, όχι τώρα το καλοκαίρι, αλλά από πέρυσι με το που βγήκαμε και μαθηματικά πρωταθλητές.
Αυτοί οι λόγοι είναι υπέρ αρκετοί για να σε κάνουν να παλεύεις στην παράταση με κάποια Αρούκα!
Ο Μπέντο πήγε στο ματς με σκοπό να μην ρισκάρει καθόλου στην άμυνα και να κρατήσει η ομάδα στα πόδια της την μπάλα όσο περισσότερη ώρα μπορούσε. Επιθετικά όμως δεν είχε δουλέψει πολλά πράγματα. Πρέπει να του δώσουμε ένα ελαφρυντικό γιατί και δεν τους ξέρει όλους καλά αλλά και γιατί μπορεί να μην είχε εμπιστοσύνη να κάνουν περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Να έχω την μπάλα στα πόδια μου, να κρατάω το αποτέλεσμα και μπροστά ότι βγει. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε για να είδαμε αυτό τον τρόπο ανάπτυξης από τα στόπερ. Αν όμως αυτό έχει στο μυαλό του για να παίζει ο Ολυμπιακός γενικά, να το ξεχάσει γρήγορα... Επίσης πρέπει να δουλέψει πολύ την αμυντική λειτουργία της ομάδας, περιμένει 1-2 μεταγραφές, γιατί δεν επιτρέπετε να σου κάνει τόσες φάσεις η Αρούκα και μάλιστα μέσα στην έδρα σου. Βέβαια στις αλλαγές του ήταν πολύ σωστός και μπορείς να του πιστώσεις πως άλλαξαν την ροή του ματς. Βέβαια χρειάστηκε και η ποδοσφαιρική αλητεία του Τσόρι που είναι «μανούλα» σε κάτι τέτοια. Όπως και ο Μανθάτης που ταλαιπώρησε άσχημα τους Αρουκέους αμυντικούς. Ο Ρέτσος κατέθεσε πάθος, θέληση, ψυχή, δίψα, ταλέντο και έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση σε θέση που δεν είναι η φυσική του. Και φυσικά ο Ντε Λα Μπέγια που έβγαλε ολόκληρη παράταση με ένα πόδι. Ο Καμπιάσο ήταν και πάλι προπονητής μέσα στο γήπεδο και καθοδηγούσε όλη την ομάδα! Εμένα μου άρεσε ο Μάρτιν για όση ώρα αγωνίστηκε γιατί φάνηκε κανονικός ποδοσφαιριστής, κλασσικό 8αρι, με καλή τεχνική, σωστές επιλογές και καλά τρεξίματα. Έβγαλε και την ασίστ στον Ιντέγε και γενικά πιστεύω πως θα βοηθήσει.

Τώρα θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ομάδα προκειμένου να βελτιωθεί άρδην η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και δυστυχώς θα πάρει λίγο χρόνο και τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα. Νέα ομάδα θα είναι ο Ολυμπιακός και ακόμα και αν έρθουν παιχταράδες θα χρειαστούν χρόνο για να γίνουν σύνολο. Οπότε υπομονή και τρέλα για τον Ολυμπιακό. Και να βλέπετε τη Θύρα 7 να μαθαίνετε ορισμένοι. Τραγούδι και με δυνατή φωνή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο παίζεται το ματς. Όταν τελειώσει εκδηλώνεις την όποια σου δυσαρέσκεια φωνάζοντας απλά το: «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό»


AKATANOMASTOS G7
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©