Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ροή κανονική, ο Θρύλος τις νίκες και οι άλλοι τα… κρίματα!

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η ομάδα και στους ομίλους του Γιουρόπα με μια επαγγελματική εκτός έδρας νίκη.


Ο Μπέντο άφησε την ίδια ομάδα που σκόρπισε με έξι γκολ τη Βέροια, πλην του Λεάλι που έκανε το επίσημο ντεμπούτο με το Θρύλο. Στην αρχή του ματς η ομάδα δεν πάταγε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και φαινόταν καθαρά πως προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στο πλαστικό χορτάρι.
Πιο πολύ φοβόντουσαν τον τάπητα παρά δυσκολευόντουσαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Έβλεπες πως διάβαζαν τις αντιδράσεις που έχει η μπάλα και οι ίδιοι πάνω στο πλαστικό τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό σίγουρα τους κράτησε λίγο πίσω αλλά η ποιότητα και γενικά η ανώτερη ομάδα στο γήπεδο φαινόταν και σε αυτό το παγωμένο διάστημα.
Σταδιακά ανέβαινε η πίεση προς την αντίπαλη εστία και κάπως έτσι ήρθε και το γκολ που τελικά έδωσε και τη νίκη. Εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών του Θρύλου με τον Μαρίν να κάνει κεφαλιά πάσα στον Ιντέγε και εκείνος να δίνει έτοιμο γκολ στον τεράστιο Καμπιάσο. Ένας Καμπιάσο που δεν ήταν και στα πολύ καλά του αλλά έδειξε και πάλι το γιατί είναι τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής.
Σίγουρα η ομάδα μπορούσε και καλύτερα αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο σε αυτό το ματς. Πρεμιέρα με νίκη σε ομίλους και εκτός έδρας είναι χρυσάφι όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Μου άρεσε η προσπάθεια όλων, ακόμα και του κίνδυνου που ονομάζεται Φιγκέιρας. Επιμένω π[ως παίζει σε λάθος θέση και πως θα ήταν εξαιρετικός χαφ. Για μπακ περιμένουμε με λαχτάρα τον Ομάρ.
Καλό ευρωπαϊκό ντεμπούτο έκανε ο Λεάλι που μπορεί να μην είχε αρκετή δουλειά αλλά όταν χρειάστηκε κράτησε την εστία του ανέπαφη. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και σιγά σιγά να τον ανεβάζουμε για καλύτερα πράγματα.

Μπορούμε να πούμε πως είμαστε σε κανονική ροή γιατί το σύνηθες συμβαίνει και πάλι.
Εμείς τις νίκες και οι εξυγιαντές τα κρίματα...


AKATANOMASTOS G7
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©