Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτσι θα ''καθαρίσει'' τον Παναθηναϊκό ο Μπέντο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αντίστροφη μέτρηση για το σημερινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (19:30, Novasports 1). 


Ο Πάουλο Μπέντο μετά το παιχνίδι στην Αστάνα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν το απαιτούμενο πάθος και να είναι προσεκτικοί απέναντι στους «πράσινους», αφού μπορεί η αναμέτρηση να κριθεί σε μία λεπτομέρεια. 

Tο Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο και οι οπαδοί θα προσπαθήσουν με τη φωνή τους να ωθήσουν τους παίκτες σε μία σημαντική νίκη, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεφύγουν στο +7 από τον «αιώνιο αντίπαλο», ενώ ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ετοιμάζει εκπλήξεις όσον αφορά την ενδεκάδα, αν και υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσος (ή Ομάρ που θα πάει στα δεξιά και ο Φιγκέιρας στα αριστερά). 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Μιλιβόγεβιτς και Μαρτίνς, με τους Ελιουνούσι και Σεμπά να είναι στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Βιάβα, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Πάρντο και Καρντόσο. Εκτός είναι μόνο ο Πασιένσια, ενώ ο Μπέντο αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Τσόρι, Μάριν, Σιόβα, Ρομαό και τον ανέτοιμο Ντε Λα Μπέγια. 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©