Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελειώστε τους!

Καλημέρα αδέρφια! Τι ωραία ημέρα... Οι λαγοί θα πάρουν τον μεγάλο δρόμο και αν στρίψουν σωστά, θα έρθουν στο Ναό για το ντέρμπι! Τους περιμένουμε κάθε χρόνο, πως και πως...

Παλιότερα είχαν και αξιόλογες ομάδες με καλούς ποδοσφαιριστές και όσο να ναι είχαμε μια αγωνία για το τι θα συμβεί μέσα στο χορτάρι. Πελάτες πάντα ήταν αλλά τουλάχιστον είχαν ομάδα να στέκεται, σχεδόν, ισάξια απέναντι μας. Είχαμε εμείς πχ Τζίο, Τζόλε, Καρεμπέ και αυτοί είχαν έναν Πάολο Σόουζα, Λύμπε και Γιούρκα. Οι παλιότεροι τους βλέπαμε με Σαραβάκο, Βαζέχα και Δώνη. Τώρα τα αγωνιστικά τους χάλια και ο ξεπεσμός τους σε παίκτες μικρής αξίας, σε προδιαθέτει κάθε φορά για πολλά γκολ και άνετες νίκες.

Η γκαβλα είναι πάντα μεγάλη γιατί είναι αυτοί, αλλά τώρα αφορά περισσότερο έξω-αγωνιστικούς λόγους. Έτσι και τώρα. Πρέπει να πάρουν την απάντηση τους κυρίως για τον πόλεμο που κάνουν στο ποδόσφαιρο και στον Ολυμπιακό. Με νίκη τελειώνουν, οριστικά. Θα έρθουν για ματς χωρίς αύριο. Θα πέφτουν κάτω, θα προκαλούν, θα κλοτσάνε, στην πρώτη ευκαιρία θα γίνουν λαγοί και θα φύγουν.

Πρέπει να παίξουμε όλοι με μυαλό, έξυπνα. Κι εμείς στην εξέδρα και η ομάδα. Μην τσιμπήσουμε και τους δώσουμε ζωή. Τα καπνογόνα να ανάβουν ελεγχόμενα σε περίπτωση που σκοράρει ο Θρύλος. Εκεί είναι που τρέμουν τα πόδια τους και οι δικοί μας έχουν ρυθμό και ψυχολογία. Εκεί θα τα κάνουν πάνω τους από τις φωνές και το πάθος της εξέδρας. Πάμε για πολλά γκολ και παίζουμε και εμείς από την εξέδρα. Ψυχή, πάθος και μυαλό για να τους τελειώσουμε με τρόπο εμφατικό. Πάντα θα βρουν κάτι να κλάψουν αλλά με κάθε παραπάνω γκολ που θα τους βάζουμε, θα κλείνουν περισσότερα στόματα.

Κλείνω με τα λόγια του Φουστέραρου στον προσωπικό του λογαριασμό.

David Fuster: "Παίξτε με καρδιά. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, πρέπει να τα νιώσετε και να αφήσετε την ψυχή σας στο χορτάρι".

ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ G7
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©