Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι;

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν επίδειξη δύναμης σε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον διέλυσαν με 5-0 στο Ρέντη, για τη 10η αγωνιστική της Super League Κ20 και πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί καθώς συνέτριψαν τους «πράσινους» με 5-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League, και «σκαρφάλωσαν» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για τους μικρούς Πειραιώτες άνοιξε στο 15’ ο Ανδρούτσος, δύο κεφαλιές του Βρουσάι στο 62’ και στο 64’ έφεραν το 3-0, ο Ανδρούτσος στο 74’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μανθάτης.

Σημειώνεται, ότι το παρόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη  έδωσαν τόσο ο Πάουλο Μπέντο όσο και αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας.

Ολυμπιακός: Aγγελόπουλος, Πανάγου, Νικολάου, Τόλι, Τσιμίκας (78’ Κούγιος), Λάμπρου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Κηπουρός (67’ Βάρκας), Βρουσάι, Ανδρούτσος.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου (18’ Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου (77’ Δημητρούλας), Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (68’ Κουντουριώτης).
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©