Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έγκλημα και τιμωρία!

Η μπάλα, αυτή η πόρνη τιμωρεί! Σε ξεφτιλίζει, σε διασύρει, σε αφήνει γυμνό μπροστά σε χιλιάδες κόσμο...


Η διαιτησία, είναι μέρος του παιχνιδιού.
Όπως οι τραυματισμοί ένα πράγμα. Πρώτα και πάνω απ όλα είναι η ομάδα που φτιάχνεις. Αν η ομάδα σου είναι καλή θα ξεπερνάει τα προβλήματα των τραυματισμών ανώδυνα, γιατί θα έχει ισάξιο ρόστερ, και τα λάθος σφυρίγματα δεν θα της σταθούν εμπόδιο γιατί θα ξέρει πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όλοι παίρνουν σφυρίγματα. Παντού στον κόσμο οι μεγάλες ομάδες θα πάρουν αμφισβητούμενα ματς λόγω διαιτητικού λάθους. Και στην Ελλάδα κάθε χρόνο όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν υπέρ τους λάθος σφυρίγματα. Και ναι ο ισχυρότερος, ο καλύτερος θα πάρει πολλές φορές περισσότερα. Αν είσαι και στην Ελλάδα που υπάρχει ένα σύστημα βρόμικο που ζει και πλουτίζει από το ποδόσφαιρο, τότε ναι θα πάρει ακόμα περισσότερα. Όχι γιατί το ζητάς εσύ γιατί το έχεις ανάγκη. Εκείνοι το θέλουν γιατί τους βολεύει τη δεδομένη στιγμή. Μαζί σου βγάζουν περισσότερα και πιο εύκολα φράγκα. Εκείνοι ελέγχουν το σύστημα. Παραδοσιακά, πατροπαράδοτα μπορείς να πεις. Από γενιά σε γενιά. Από οικογένεια σε οικογένεια, αλλάζουν τα δαχτυλίδια της διαδοχής. Και το καλύτερο είναι ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν συναλλαγές με όλους. Τα παίρνουν από όλους άμα λάχει... Αυτή είναι η δουλειά τους, αυτό ξέρουν να κάνουν πολύ καλά. Θα κολλήσουν στον ισχυρό σαν βδέλλες αλλά θα λατρεύουν και τους wannabe. Μοιράζουν σότο, τάζουν, λένε λόγια μεγάλα και φυσικά λένε ψέματα. Θα σε φτιάξω θα σε κάνω, άσε αυτός είναι δικός μας... Δικό μας το ματς με αυτόν 100%. Έλα όμως που η πόρνη η μπάλα δεν μπαίνει μόνη της μέσα στα δίχτυα... Έλα που θα πρέπει κάποιος να βρεθεί να την βάλει... Και αν έχεις κουτσούς επιθετικούς, ε θα χρειαστείς έγκλημα για να το βάλεις. Άσε που μπορεί και οι άλλοι να παίξουν τόσο καλά που να σου πετάξουν 1,2,3 γκολάκια και να σε ξεφτιλίσουν... Τι να σου κάνει στο 3-0 το κοράκι; Και λεφτά να έχει πάρει για να σου κάνει νίκη-έγκλημα, θα σου πει φίλε σου έδωσα 1,2,3,4,5,6,7,8,9... χειρουργικά σφυρίγματα και εσύ κατάφερες να φας 3 στο ημίχρονο! Αν εσείς είστε τόσο μαλάκες δεν σας φταίω εγώ... Και αυτά τα ξέρουν όλοι αυτοί οι αντικειμενικοί που αραδιάζουν τόνους μελάνι για εγκληματικές οργανώσεις. Δε λέω για τους πληρωμένους κονδυλοφόρους. Αυτοί ανήκουν στην ίδια κάστα με αυτούς που διοικούν αυτό το σάπιο σύστημα. Αν δεν έχεις ομάδα θα τρως τρίμπαλο από τον καλύτερο Ολυμπιακό και με εύνοια της διαιτησίας. Θα κερδίζεις μικρότερες ή ισάξιες ομάδες, αλλά από τις καλύτερες θα βιώνεις πόνο.
Καλή η γκάβλα αδέρφια για το πορνό στον βάζελο, αλλά να επικρατήσει ψυχραιμία. Οι τύποι ήρθαν για διπλό-έγκλημα. Δεν είναι τόσο απλό. Είναι ωραίο να τον ξεφτιλίζεις τόσο απροκάλυπτα, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι είδαμε. Είδαμε για δεύτερη φορά μέσα στο Καραϊσκάκη, η πρώτη με την ΑΕΚ, τώρα ακόμα πιο απροκάλυπτα, να έρχονται σε υπηρεσία για να χάσουμε και να φεύγουν με έξι γκολ συνολικά.
Αυτά για όσους πιπιλάνε ακόμα την καραμέλα της διαιτησίας και της εγκληματικής οργάνωσης. Επίσης αυτά σε όσους έχουν ντραπεί κατά καιρούς για τον Ολυμπιακό.
Κλείνω με το αυτονόητο. Πρόεδρε μπράβο αλλά κάνε το αυτονόητο. Καθάρισε εσύ το σάπιο σύστημα που ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ κάνει σε αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. Ισοπέδωσε τους όπως έκανες με τους αντιπάλους μας, μέσα στο χορτάρι!

AKATANOMASTOS G7
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©