Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρατάει την πρόκριση και συνεχίζει...

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας και αφού ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ έχασε την πρώτη θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.


Το ματς

Ο Ολυμπιακός βγήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «ΓΣΠ» και στα πρώτα λεπτά ήταν το απόλυτο αφεντικό στην πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, την είχαν οι Κύπριοι. Συγκεκριμένα στο 11’ από κόρνερ του Αλωνεύτη, ο Σωτηρίου που ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Λέαλι.

Ο Ολυμπιακός κρατούσε την κατοχή στον άξονα, όμως ο Ιντέγε ήταν αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα και ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν να απειλήσει την εστία του Βάτερμαν. Οι Κύπριοι έδειχναν πιο αποτελεσματικοί και γινόντουσαν πιο επικίνδυνοι.

Μάλιστα σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ, ο Ολυμπιακός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και το δέχτηκε. Για την ακρίβεια στο 19΄ από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των ερυθρολεύκων ο Λεάλι κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου, ο Ντα Κόστα χάνει με την ... άνεσή του την κεφαλιά από τον Σωτηρίου και ο Βιάνα παρακολουθεί με ενδιαφέρον την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός έψαξε να βρει αντίδραση, όμως σε καμιά εκ των δύο περιπτώσεων η μπάλα βρήκε εστία. Αρχικά στο 25’ ο Ελιονούσι έκανε σουτ με την μία από το γύρισμα του Ιντέγε και η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Βάτερμαν. Στην συνέχεια από κόρνερ του Φορτούνη στο 40’ ο Βιάνα σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Βάτερμαν και πέρασε άουτ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο, δεν σημειώθηκε κάτι ιδιαίτερο με της δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 1-0 του Σωτηρίου από το 19΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει γρήγορα στο γκολ του Σωτηρίου και να φέρει το ματς στα Ίσια. Ο Ιντέγε απείλησε στο 49’ με σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Βάτερμαν που ήλεγχε την πορεία της μπάλας της άφησε να περάσει εκτός εστίας. Στο 55΄δοκίμασε και ο Φορτούνης την τύχη του έξω από την περιοχή το σουτ που επιχείρησε ήταν καλύτερο από αυτό του Ιντέγε, όμως ο Βάτερμαν μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια!

Ο ΑΠΟΕΛ μετά την είσοδο του Γιαννιώτα στο ματς στο 59’ έγινε πιο επικίνδυνος και απείλησε. Ο Έλληνας διεθνής γύρισε από δεξιά την μπάλα παράλληλα, όμως ο Σωτηρίου δεν πρόλαβε να πιάσει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Σε μία αντεπίθση ωστόσο στο 83’ ο ΑΠΟΕΛ έκανε το 2-0. Ο Γιαννιώτας έτρεξε όλο το γήπεδο από δεξιά, έδωσε τη μπάλα στο Μοράις και αυτός στον Ντε Καμάργκο που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Μοράις, Μπερτόλιο, Εφραίμ(59’ Γιαννιώτας), Αλωνεύτης, Σωτηρίου.

Ολυμπιακός: Λεάλι , Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια(76’ Μανθάτης) ,Ρομαό, Μαρτίνς(66’ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι, Φορτούνης(76’ Τσόρι), Σεμπά , Ιντέγε.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©