Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρυλική πρόκριση στους «8» του Challenge Cup!

Έφτασε στα... άκρα, αλλά έκανε ό,τι χρειάζεται για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε 3-2 σετ της τουρκικής Τσανακάλε και πέρασε στους «8» του Challenge Cup. 


Οι ερυθρόλευκες βρέθηκαν δύο φορές πίσω στα σετ και σε οριακό σημείο (12-14) στο τάι μπρέικ, όμως με κατάθεση ψυχής πανηγύρισαν τη μεγάλη πρόκριση. 

Στο πρώτο σετ, μετά το 9-9 οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν υπέρ τους την διαφορά, εκμεταλλευόμενες τα προβλήματα στην υποδοχή των ερυθρόλευκων, οι οποίες ελευθέρωσαν το παιχνίδι τους στο δεύτερο σετ, αύξησαν την πίεση από το σερβίς και δεν δυσκολεύτηκαν να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ. 

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να κυνηγάει και στο τρίτο σετ, με την Τσανακάλε να είναι «άπιαστη» επιθετικά για το 2-1. Φαίνεται όμως πως... νευρίασε τα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς, που εμφανίστηκαν αγνώριστα στο σετ «ζωής και θανάτου» και με... περίπατο έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ. 

Και πάλι ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν η Τσανακάλε προηγήθηκε 14-12. Και πάλι όμως έδειξε ψυχή -έχοντας και τη βοήθεια της τύχης. Δύο λάθη των φιλοξενούμενων έκαναν το 14-14, με την Λαμπρούση να δίνει το προβάδισμα και μπλοκ της Χριστοδούλου να «σφραγίζει» τη νίκη και την πρόκριση. 

Τα σετ: 19-25, 25-17, 21-25, 25-14, 16-14
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©