Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τέτοιο Λεάλι δεν πας πουθενά..

Ο Μπάμπης Χριστόγλου όχι μόνο στέκεται στα ατομικά λάθη της άμυνας αλλά χωρίς να μασάει τα λόγια του, εξηγεί ότι οφείλονται σε έλλειμμα ποιότητας


Με τέτοια άμυνα δεν γίνονται ευρωπαικές πορείες. Δεν λέω πως στην επίθεση μεγαλουργήσαμε αλλά πίσω μας κλαίγανε οι ρέγκες. Συγνώμη αλλά δεν πρόκειται για μια κακή βραδιά. Πρόκειται για θέμα ποιότητας. Ο τερματοφύλακάς σου αφήνει να παίζουν βόλλει μπροστά στην μικρή του περιοχή και ταυ περνάει η μπάλα δυο φορές κάτω από τα χέρια.

Ο Μπάμπελ και ο Αμπουμπακάρι κερδίζουν τις προσωπικές μονομαχίες και οι στόπερ τους χάνουν από τα μάτια τους. Οσοι δεν βλέπουν το έλλειμμα ποιότητας και εμπειρίας μπορούν να βαυκαλίζονται ότι με τους ίδιους παίκτες του χρόνου, επειδή θα λείπει ο Μπέντο, θα κάνει ο Ολυμπιακός θαύματα…

Κρίμα γιατί τι ταξίδι στην Ευρώπη θα μπορούσε να συνεχιστεί μετά την γκολάρα του Ελιουνούσι και την αποβολή του Αμπουμπακάρ. Ο Ολυμπιακός το προσπάθησε για κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και σου έδινε την εντύπωση πως θα βάλει το γκολ και θα πάρει την πρόκριση. Η τεσσάρα είναι βαριά και πονάει.

Τα προβλήματα του ολυμπιακού δεν πρέπει να κρυφτούν κάτω από το χαλί ούτε βέβαια να φορτωθεί το οτιδήποτε στον Βούζα. Ο κόουτς ρίσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας να κάνει επιθετική την ομάδα. Δυστυχώς ο Σεμπά με τον Μάριν δεν βοήθησαν καθόλου και για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φορτούνης παρά την διάθεσή του , κινήθηκε στα ρηχά. Κουράστηκε ο Καμπιάσο, έγινε αλλαγή και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©