Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι αναμνήσεις από το Σινάν Ερντέν (video)

Στο «Σινάν Ερντέν» θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον ημιτελικό την Παρασκευή ο Ολυμπιακός, που θέλει τη νίκη για να προκριθεί στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Σε αυτό το γήπεδο ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2012, όπως θυμόμαστε. Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης και Παπανικολάου από εκεί και πέρα, μίλησαν στο OlympiacosBC TV και αναφέρθηκαν στο τι θα τους έρθει στο μυαλό όταν μπουν ξανά σε αυτό το γήπεδο.

Δείτε τις δηλώσεις τους:

Βασίλης Σπανούλης: Είναι ένα γήπεδο το οποίο μας ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις. Ουσιαστικά ήταν το πρώτο τρόπαιο που πήραμε με αυτόν τον κορμό των παικτών. Μας άλλαξε την ψυχολογία. Σίγουρα είναι ένα στάδιο που θέλουμε πολύ να ξαναπαίξουμε.

Γιώργος Πρίντεζης: Οι αναμνήσεις είναι για το παρελθόν. Από τη στιγμή που έχεις ένα καινούργιο Final 4 και μια καινούργια πρόκληση... Εντάξει, σίγουρα είναι πάρα πολύ όμορφες οι στιγμές που περάσαμε εκεί. Ήταν μοναδική στιγμή μάλλον που περάσαμε εκεί, αλλά είναι ένα καινούργιο Final 4, οπότε η ανάμνηση θα φύγει και θα επικρατήσει η λογική και το καινούργιο κίνητρο που έχεις βάλει.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Όλα αυτά που περάσαμε εκεί, πέντε χρόνια πριν. Το καλάθι του Γιώργου πιστεύω και με διαφορά, το μπλακ άουτ που πάθαμε όλοι και δεν ξέραμε τι γινόταν. Ήμασταν εκστασιασμένοι.

Κώστας Παπανικολάου: Οι αναμνήσεις είναι πάρα πολύ έντονες, πάρα πολύ όμορφες. Ήταν ένα τριήμερο για μας, δύο παιχνίδια και με την κατάληξη του τελικού που άλλαξε τη ζωή όλων μας. Και άλλαξε και την ιστορία του Ολυμπιακού προς το καλύτερο. Οπότε θα είναι πάρα πολύ όμορφες αυτές οι αναμνήσεις και ανυπομονώ να βρεθώ εκεί.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©