Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γράψτε ξανά ιστορία…

Αυλαία ανοίγει σήμερα(19/5) το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, το οποίο φέτος φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη, με τις Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό να ρίχνονται στη «μάχη».


Στον πρώτο ημιτελικό ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται για 10η φορά στην ιστορία του σε Φάιναλ Φορ, θα αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας, του Δημήτρη Ιτούδη σε έναν αγώνα που θυμίζει τον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης το 2015.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να αποτελούν για τον περισσότερο κόσμο το αουτσάιντερ, όμως έχουν αποδείξει κατά το παρελθόν ότι δεν τα παρατάνε εύκολα και μπορούν να τιμωρήσουν όποιους τους υποτιμήσουν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα πέραν των γνωστών απουσιών των Λοτζέσκι και Χάκετ.

Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παλέψει για να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της περσινής χρονιάς. Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα του Έλληνα τεχνικού ακούει στο όνομα Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις στην φτέρνα. Βέβαια αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσον θα είναι απολύτως έτοιμος μιας και ξεκίνησε προπονήσεις την Τρίτη(16/5).

Στον δεύτερο ημιτελικό η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του πολύπειρου Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο μπροστά στον κόσμο της. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Σέρβο προπονητή δεν υπάρχουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, θέλει να επιστρέψει στον θρόνο της και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 10ου τροπαίου της. Με ηγέτη τον Σέρχιο Γιουλ που φέτος πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, η Ρεάλ ευελπιστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρ και με καλή παρουσία στον τελικό να σηκώσει την κούπα.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©