Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφαιρόπουλος: «Είπα στους παίκτες να πανηγυρίσουν μέχρι να φύγουμε από το γήπεδο»

Πρωταγωνιστές χαρακτήρισε τους παίκτες του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα μίλησε για τεράστια νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν σημαντικό το ότι δεν πανικοβληθήκαμε, όταν η ΤΣΣΚΑ έκανε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Ήταν κρίσιμα τα δυο τρίποντα στο φινάλε του πρώτου μέρους που κράτησαν τη διαφορά στους επτά πόντους. Αν και ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο μέρος, μείναμε κοντά στην ΤΣΣΚΑ, αλλά έστειλαν και πάλι τη διαφορά σε διψήφια διαφορά. Στην τέταρτη περίοδο τους κρατήσαμε χαμηλά, βάλαμε μεγάλα τρίποντα και όταν πήραμε το προβάδισμα είχαμε αποκτήσει το καθαρό μυαλό για να παίξουμε έξυπνα και να ελέγξουμε τον αγώνα. Ήταν μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Είπα στους παίκτες να πανηγυρίσουν μέχρι να φύγουμε από το γήπεδο και στη συνέχεια να συγκεντρωθούν στον τελικό. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Η ομάδα είναι ομάδα, μένει μαζί, νικά μαζί και χάνει μαζί. Δεν έχω πρόβλημα αν ένας παίκτης σκοράρει το ένα βράδυ και κάποιος άλλος σκοράρει σε άλλο παιχνίδι. Οι 14 πόντοι της ΤΣΣΚΑ στην τέταρτη περίοδο ήταν ομαδική δουλειά. Έχουμε έναν κορμό, με εμπειρία από τέτοιους αγώνες».

Για το γεγονός πως ο κόσμος τραγούδησε το όνομά του: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο που τραγούδησε το όνομά μου, αλλά προτιμώ να το κάνει για τους παίκτες και όχι για εμένα».

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©