Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαγγέλης και να σκούζουν

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου


Τα λέγαμε και μετά τους τελικούς με τους… πουλμανάτους. Μας βρήκαν μπόσικους και άδειους από ενέργεια και πήραν το πρωτάθλημα αλλά η απάντηση του θρύλου ήρθε άμεσα.

Μέσα σε διάστημα λίγων ωρών οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κράτησαν για πάντα στον Ολυμπιακό τόσο τον Πρίντεζη όσο και τον Μάντζαρη στέλνοντας μήνυμα απέναντι ότι όσα έγιναν φέτος είναι μια μικρή παρένθεση. Και το μεγαλύτερο κέρδος απ’ όλα είναι ότι στην περίπτωση του Μάντζαρη ο Ολυμπιακός κέρδισε τον παίκτη αν και του έδωσε λιγότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Ενδεικτικό κι αυτό του πόσο σημαντικό είναι για τους αθλητές το περιβάλλον στο οποίο δουλεύουν, ενδεικτικό της διαφοράς που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.

Γι’ αυτό κι έπεσε τόσο σκούξιμο από απέναντι. Διότι κατάλαβαν οι… πουλμανάτοι ότι αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, αυτό που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο δεν διαλύεται αλλά δεν μπορείς και να το αγοράσεις με όλα τα λεφτά του κόσμου.

 Δύο φορές γούστο, λοιπόν: και έμεινε ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας και έριξαν δάκρυ κορόμηλο οι πράσινοι. Γενικότερα, πάντως, ο Ολυμπιακός δείχνει τρομερή αντίδραση μετά τους τελικούς. Σε σημείο τέτοιο που να σε κάνει να πιστεύεις ότι η ήττα και η απώλεια του πρωταθλήματος βάρεσε ένα καμπανάκι που λειτούργησε ευεργετικά.

Ακούω και διαβάζω για μερικές πολύ ενδιαφέρουσες κινήσεις που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα και καταλαβαίνω ότι θα υπάρξει έστω και μικρή αύξηση του μπάτζετ. Άρα η ομάδα που θα ριχτεί στη μάχη για τη σεζόν 2017-2018 θα έχει τις προδιαγραφές για να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έφτασε στον τελικό της Πόλης.

Και επειδή πολλές φορές το ξεχνάμε… Ο Ολυμπιακός τελείωσε τη σεζόν με δύο από τους καλούς του ξένους τραυματίες (Λοτζέσκι και Χάκετ) και τους περισσότερους από τους υπόλοιπους ξένους σε διάθεση… τουριστική. Πράγμα που δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί. Ούτε μπορείς κάθε χρόνο να είσαι τόσο άτυχος και να χάνεις πολύτιμους αθλητές για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και η επιλογή των ξένων θα γίνει με μεγαλύτερη προσοχή…

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο του BAMTV:

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©