Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Big Μπεν και τέζα η Παρτίζαν!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου βγάζει το καπέλο του στον Μωχάμεντ Μπεν και κρίνοντας από την εμφάνιση του ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο προετοιμάζει τους φίλους του Ολυμπιακού για μεγάλα πράγματα φέτος...


Ρε τον μπαγάσα τον κοντό! Πως τα έστειλε μέσα και τα δυο!. Ειδικά το δεύτερο πρέπει να το βάζουν οι προπονητές και να εξηγούν στα στόπερ τι πρέπει να αποφεύγουν για να μην γίνονται ρεζίλι. Γιατί ο φίλος μας ο Μωχάμεντ τους πήρε την ποδοσφαιρική ταυτότητα με το δεύτερο γκολ και δικαίωσε τον Χάσι που είχε αποφασίσει από τις προπονήσεις πως κάτι τρέχει με τον Μπεν.

Ωραίο και το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Εμενίκε που έσπασε τα άλατα του τερματοφύλακα από την μαγική μπαλιά ξυραφιά του Φιγκέιρας. Να τα λέμε κι αυτά γιατί ο πορτογάλος ακόμα κι όταν διακρίνεται σπάνια χειροκροτείται. Δεν είμαι επιπόλαιος να σας πω ότι η ομάδα στεκόταν καλά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Για ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χάσει τον μπούσουλα. Μεγάλη ασυνεννοησία και πουλήματα της μπάλας από τους χαφ.

Στο δεύτρο όμως κάποιος πάτησε το κουμπί και ενεργοποίησε τον Οφόε. Μιλάμε για μεγάλο παιχνίδι από τον Βέλγο. Τα έκαμνε όλα με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση που την περνούσε και στους υπόλοιπους. Πήρε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, βρισκόταν στην σωστή θέση για να κόψει και έδινε σωστά την μπάλα μπροστά.

Α, ρε Μπέσνικ Χάσι. Δίκιο είχες που τον είχες πρώτο στη λίστα σου. Μου άρεσε κι ο Καρσελά. Σωστές επιλογές , θράσος, δυο κερδισμένες κίτρινες κάρτες. Ο Κούτρης αν συνεχίσει με την ίδια ωριμότητα θα εξελιχτεί σε μπακ για πολύ μεγάλα πράγματα και πολλά λεφτά στο ταμείο...

Όταν με τον χρόνο όλοι αυτοί αλλά κι εκείνοι που δεν έπαιξαν δέσουν μεταξύ τους θα βλέπουμε όμορφα πράγματα από τον θρύλο. Προς το παρόν είμαστε με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ για το Τσάμπιονς Λιγκ και με την προσδοκία ότι φέτος θα δούμε σπουδαία μπάλα. Ο Χάσι φαίνεται να κερδίζει το πρώτο στοίχημα.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©