Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλείνει Χόλις Τόμπσον ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός άφησε στην άκρη την υπόθεση του Τζάρελ Έντι και πλέον πλησιάζει σε συμφωνία με τον Χόλις Τόμπσον.


Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του τις τελευταίες μέρες ώστε να κλείσει το deal με τον παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «2» και «3» και θα συμπληρώσει το... παζλ του ρόστερ, μετά τις συμφωνίες με τους Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιώργο Μπόγρη, Κιμ Τιλί, Τζαμέλ ΜακΛιν και Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει στις περιπτώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στα «θέλω» τους, με τον Τζάρελ Έντι να αποτελεί εδώ και καιρό τον βασικό στόχο για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα, καθώς ο έμπειρος σουτέρ έχει ως προτεραιότητα να βρει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Φυσικά, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» είχαν έτοιμη την εναλλακτική λύση, με τον Χόλις Τόμπσον να είναι αυτός που έχει προκριθεί ως ο ιδανικός παίκτης για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2017/2018.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει εμπειρία από το ΝΒΑ (Φιλαδέλφια Σίξερς, Νιου Όρλεανς Πέλικανς) και ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που θέλει ο Γιάννης Σφιαρόπουλος, κάτι που έχει φέρει τις δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.. Μάλιστα, οι συζητήσεις ανάμεσά τους είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πλησιάζει κοντά στην απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη, που μπορεί να δώσει περισσότερη εμπειρία και ευελιξία στην «ερυθρόλευκη» περιφέρεια και να ολοκληρώσει ουσιαστικά το ρόστερ για τη νέα, πολύ απαιτητική σεζόν.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©