Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Oφόε-Καρσελά και δεν είμαι καλά!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου αποθεώνει Οφόε και Καρσελά, απορεί με τον πάγκο που έφαγε ο Φορτούνης και υπόσχεται νίκη εκτός έδρας επί της Ριέκα.


Όχι, γ…ώ της γης τον άξονα. Αντί να  αρπάξουν ένα τάλιρο και να φύγουν βαρυφορτωμένοι για την Κροατία φύγουν με ένα δίμπαλο. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού που δεν κάνανε περισσότερες φορές σέντρα οι κροάτες. Το φταίξιμο όμως είναι δικό τους που έχαναν τις ευκαιρίες.

Τώρα για ποιο πράγμα να μιλάμε; για τις ευκαιρίες που χάθηκαν ή για την ευκολία με την οποία τις δημιουργούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού;  Νομίζω ότι ο Καρσελα με τον Οφόε ήταν χάρμα οφθαλμών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργούσαν συνεχώς και έβγαζαν τους συμπαίκτες τους σε θέση βολής.

Ο μαροκινός με τον βέλγο είναι φτιαγμένοι για σπουδαία πράγματα και θα κάνουν τους θεατές να τινάζονται από τις θέσεις τους για να χειροκροτούν. Εδώ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θα χρειαζόταν ένα κλασσικό φορ περιοχής να τελειώνει τις φάσεις μέσα στην περιοχή. Δεν υποτιμώ την Ριέκα αλλά για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο ολυμπιακός δεν νικήσει και εκτός έδρας.

Η διαφορά των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Αν οι ερυθρόλευκοι επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν τότε η νίκη θα είναι με μεγαλύτερη έκταση από αυτή του Φαλήρου. Μόνη προϋπόθεση, να μην γίνουν πουλήματα της μπάλας στον άξονα όπως έγιναν σε δυο-τρεις περιπτώσεις.

Δεν κριτικάρω τον Χάσι αλλά θυμίζω ότι και στα δυο γκολ που πέτυχε τελικά  ήταν μέσα ο Κώστας Φορτούνης. Μπορεί ο κόουτς να τον ήθελε απέναντι στην κουρασμένη Ριέκα και άρα πήρε εκείνο που ήθελε. Το πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει και εκεί.

Ο Οφόε με τον Καρσελά μπορούν να βγάλουν νοκ άουτ και ομάδες πολύ καλύτερες από την Ριέκα.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©