Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ματώστε τη!

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου


Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι εγώ είμαι με τους παίκτες. Καταλαβαίνω ότι η προετοιμασία που έκανε ο Ολυμπιακός αποδεικνύεται ότι δεν βοηθά την ομάδα να έχει τρεξίματα τώρα. Καταλαβαίνω ότι αρκετοί από τους παίκτες έπαιζαν ασταμάτητα στο ξεκίνημα της σεζόν με κίνδυνο να καούν και κάηκαν. Καταλαβαίνω ότι άλλοι που έρχονται από τον πάγκο κι έχουν καιρό να παίξουν σε ματς δεν μπορούν να έχουν ρυθμό και άρα μοιάζουν σαν να είναι ακόμα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν μπερδευτεί με τους νέους συμπαίκτες που έχουν και δεν μπορούν να βρουν εύκολα τον ρόλο τους μέσα στην ομάδα.

 Όλα τα καταλαβαίνω, όπως και το ότι ο Χάσι έκανε διαχείριση για τα πανηγύρια ενός ρόστερ πανάκριβου το οποίο μάλιστα έχτισε αυτός. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ και να χωνέψω με τίποτα είναι η αδιαφορία. Μάλλον, για να το πω διαφορετικά… Με όλα αυτά που είπα παραπάνω να είναι τα δεδομένα το μόνο πράγμα που μπορούν οι παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν στα επόμενα ματς είναι να… ματώσουν.

Πολλή παραπάνω προσπάθεια, πολλή περισσότερη ενέργεια, πολλή περισσότερη δουλειά και αυταπάρνηση μέσα στο γήπεδο, πολύ περισσότερος ιδρώτας χυμένος. Ακόμα και τότε που το ρεζερβουάρ αδειάζει και η βενζίνη τελειώνει ακόμα και τότε να σφίγγεις τα δόντια και να υπερβάλεις εαυτόν. Δεν γίνεται και διαφορετικά.

Μέχρι τουλάχιστον να καταφέρει ο Λεμονής να φέρει το πράγμα σε έναν λογαριασμό, μέχρι να μπορέσει με κανένα ειδικό πρόγραμμα να στρώσει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να ζητάς κάτι άλλο από τους παίκτες της ομάδας. Αλλά μη βάζετε τα χέρια στη μέση και βλέπετε τα τρένα να περνούν, μην ξεχνάτε ότι είστε ποδοσφαιριστές όταν πρέπει να μαρκάρετε κανέναν αντίπαλο, μην  αρκείστε να κοιτάτε με άγριο βλέμμα τους αντιπάλους. Δεν ψαρώνουν μάγκες… Πρέπει να κάνετε κάτι κι εσείς για να τους πάρετε την μπαλίτσα. Είπαμε, μαζί σας είμαι αλλά μη με εκθέτετε κιόλας. Μην πηγαίνετε περπατητά…
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©