Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με Ουσίγιος ο Ολυμπιακός

Τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Οι «ερυθρόλευκοι» με μια λιτή ανακοίνωση ευχαρίστησαν τον Αργεντινό για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Ο Αργεντινός είχε δεχτεί κρούση από την Μάλαγα και διατηρούσε επαφές μαζί με την ισπανική ομάδα, η οποία γνωρίζει τη δουλειά του και του έχει απόλυτα εμπιστοσύνη.

Ο Ολυμπιακός από τη δική του πλευρά δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στον Ουσίγιος, δεδομένου ότι στο συγκεκριμένο πόσο δεν τον είχαν τόσο τεράστια ανάγκη και έτσι ήρθε το συναινετικό διαζύγιο. Η σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει άριστη και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας παραμένει στην οικογένεια των «ερυθρόλευκων».

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ουσίγιος έχει μία πολύ καλή άποψη για τον Θρύλο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες, κάτι το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Μάριο Ουσίγιος. Του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.









Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©