Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεμονής: «Έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Τάκης Λεμονής μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και επισήμανε ότι μετά τη διακοπή οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν μια σειρά από σημαντικούς αγώνες, οι οποίοι θα κρίνουν πολλά για τη μάχη του τίτλου.


Παράλληλα, ερωτηθείς για την εμφάνιση του Μάριν, απάντησε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Γερμανού μεσοεπιθετικού και πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα στοιχεία που θέλει να κρατήσει: «Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι μπήκαμε με στόχο να τελειώσουμε γρήγορα την υπόθεση νίκη στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε με ένα σκορ που είχε μεγάλη άνεση το μόνο που με προβλημάτισε ήταν δυο πεντάλεπτα που δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και σίγουρα με προβλημάτισε και το γκολ».

Για τα γκολ που έβαλε ο Θρύλος στο πρώτο ημίχρονο: «Εμείς έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι να είμαστε συγκεκριμένοι, γιατί ερχόμαστε από αυτό με την Μπαρτσελονα. Επρεπε να μπούμε σε ρυθμό από νωρίς και να σκοράρουμε. Είχαμε θέμα με τον Ομάρ πριν τον αγώνα και δεν ήθελα να διακινδυνέψω να τον χρησιμοποιώ και είχαμε και το θέμα με τον Μποτία».

Για τον Μαριν: «Σας έχω πει δεν αναφέρομαι ατομικά στους παίκτες, αλλά μπορώ να σας πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία του. Αυτός είναι ο στόχος μου να έχω όσο το δυνατόν πιο έτοιμους τους παίκτες σε όλα τα παιχνίδια. Εχουμε ένα μεγάλο ρόστερ 25 παικτών, που μερικές φορές μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Δείχνουμε σαν ομάδα ότι κερδίζουμε κι άλλους παίκτες σε αυτή τη δύσκολη πορεία μέχρι και την διακοπή των Χριστουγέννων».

Για το πόσο είχε στο μυαλό του αυτή την εικόνα: «Δεν είναι αρκετά κοντά. Έχουμε παρά πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι ειδικά μετά τις νίκες να προβληματιζόμαστε για κάποια θέματα. Ειναι κουτό μετά από νίκες να μην τα βλέπουμε. Είναι καλή ευκαιρία και μετά από έναν τέτοιο σκορ να δείχνεις στους παίκτες κάποια λάθη που έχουν κάνει, ειδικά σήμερα εκνευρίστηκα πολύ με το γκολ που δεχθήκαμε».

Για το αν υπήρξε έξτρα κίνητρο για τους παίκτες ο Πλατανιάς και αν αλλάζει κάτι εσωτερικά στην ομάδα μιας και που σας αφιέρωσαν το γκολ οι ποδοσφαιριστές:  «Είναι πολύ δύσκολο. Μερικές φορές πρέπει να παίρνω αποφάσεις που ίσως να μην έναν δίκαιες. Από την πλευρά τους αυτό που ζητάω είναι να προσπαθούν πάντα. Μετά τη διακοπή θα ξεκινήσουμε μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν πολλά πράγματα για τη συνέχεια. Για το πρώτο σκέλος κοιτάξτε να δείτε κάποιοι νέοι παίκτες ρώτησαν τους παλιότερους. Σίγουρα το καταλαβαίνετε ότι δεν είναι κίνητρο, αλλά δεν νομίζω ότι θα ζητήσεις κάτι διαφορετικό στα υπόλοιπα ματς. Σίγουρα σε μερικούς παίκτες επηρέασε αυτή η κατάσταση που υπήρξε τότε δηλαδή είδαμε ότι πέρυσι μετά από 23 μέρες του αγώνα με την Πλατανια έγιναν καταγγελίες, αλλά εγώ δεν το βάζω στη ζυγαριά».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©