Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το παραμύθι σας τελείωσε

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Συμβαίνει καμία φορά με τα παραμύθια. Τελειώνουν, φτάνεις στην τελευταία τη σελίδα και ο δράκος δεν βγαίνει… Συνέβη, λοιπόν, και στην περίπτωσή μας. Ο αγώνας που έδωσαν χρόνια τώρα «δικαστές» και οι φίλοι τους να γκρεμίσουν τον Ολυμπιακό τελείωσε χωρίς αποτέλεσμα. Και ελπίζω να έχει γίνει ήδη κατανοητό ότι στόχος όλο αυτό το χρονικό διάστημα που πέταγε ο ένας μετά τον άλλον λάσπη στον ανεμιστήρα δεν ήταν ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά ο Ολυμπιακός.

 Βλέπεις, μάγκα, είναι πολύ πιο εύκολο να προσπαθήσεις να γκρεμίσεις έναν μεγάλο αντίπαλο που δεν μπορείς να τον φτάσεις παρά να προσπαθήσεις να τον φτάσεις για να τον συναγωνιστείς. Το δεύτερο είναι πολύ πιο ακριβό και από τους παράγοντες της «εξυγίανσης» λεφτά και επενδύσεις δεν μπορείς να περιμένεις. Στην ουσία, όμως… Και αυτή έχει να κάνει μόνο με τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Εις βάρος του οποίου πλέον δεν στέκει κανένα από τα βαριά κακουργήματα τα οποία κάποιοι θέλησαν να του φορτώσουν.

 Και έμεινε ένα το οποίο στρέφεται γύρω από δύο παιχνίδια: για το ένα παιχνίδι έχει αποφανθεί και η αθλητική δικαιοσύνη, για το άλλο, αυτό με τον Ατρόμητο, όλη η κουβέντα γίνεται για το ποιο δεξί μπακ έβαλε στην 11άδα ο Σα Πίντο, ο οποίος παρεμπιπτόντως στην κατάθεσή του λέει ότι δεν τον επηρέασε κανείς στην επιλογή της 11άδας. Με λίγα λόγια, γελάει το πανελλήνιο και δεν μπορεί να σταθεί κατηγορία που θα στριμώξει τον Ολυμπιακό.

Αλλά να μην το κάνουμε κι εμείς όπως το κάνουν και οι άλλοι. Ας μη βγάλουμε απόφαση λες κι είμαστε δικαστές. Ας μείνουμε στην ουσία. Και η ουσία είναι ότι το συμβούλιο Εφετών αποφάσισε πως οι κατηγορίες που απαγγέλλονταν από δημοσιογράφους και μη εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη έπεσαν. Και τώρα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στριμώχνονται έξω από τα γραφεία των πειθαρχικών επιτροπών οι «εξυγιαντές» και να ζητάνε τιμωρίες για τον Ολυμπιακό πριν δικαιωθεί οριστικά στα δικαστήρια ο πρόεδρός του…

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©