Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντίο με ψηλά το κεφάλι, 2-0 ο Ολυμπιακός τη Γιουβέντους

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Youth League η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού!
Οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα της Τρίτης επικράτησαν εντός έδρας της Γιουβέντους με 2-0 και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι!

Το ματς μπορεί να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, ωστόσο, οι Πειραιώτες τα έδωσαν όλα και στο τέλος πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου! Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα ξεδίπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο τους και ολοκλήρωσαν με νίκη τη φετινή ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με το τρίποντο που πήραν έφτασαν τους 5 βαθμούς και ολοκλήρωσαν τη διοργάνωση στην 3η θέση του ομίλου. Στην πρώτη τερμάτισε η Μπαρτσελόνα με 16, δεύτερη ήταν η Σπόρτινγκ με 9 και τέταρτη η Γιουβέντους με 3.

Η εικόνα του παιχνιδιού:

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον Βρουσάι. Ο Βοΐλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Ιταλών, πάσαρε στον Βρουσάι και αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 1-0 για τον Θρύλο.

Στο 14’ οι Πειραιώτες δημιούργησαν νέα ευκαιρία στα καρέ των φιλοξενούμενων, αυτή τη φορά με τον Βοΐλη. Ο Χατζηιωαννίδης βρήκε με μια πολύ ωραία σέντρα τον συμπαίκτη του, αυτός έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βοΐλης απείλησε ξανά την εστία του Μπούστι, αλλά ο πορτιέρο της Γιουβέντους έπεσε και μπλόκαρε με δυσκολία το σουτ του 17χρονου επιθετικού.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 49’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ξενιτίδη! Ο άσος του Θρύλου εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπούστι και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και κρατούσαν εύκολα το υπέρ τους σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν συγκεντρωμένοι, δεν άφησαν τους Ιταλούς να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το αποψινό παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Λάμπρου, Τσερκώνης, Ράμα, Αγιώτης, Πέιος (84’ Χονδρουδάκης), Βρουσάι, Ξενιτίδης, Χατζηιωαννίδης (72’ Φυτόπουλος), Νεοφυτίδης, Βοΐλης (89’ Μπουλάρι).

Γιουβέντους: Μπούστι, Μενεγκίνι, Αντζολίν, Περέιρα, Τουρέ (78’ Μορόνε), Καπελίνι, Μουρατόρε, Μέρλο (63’ Μορατσιόλι), Κουλένοβιτς, Κάμπος (83’ Κανβίλια), Πορτανόβα.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Μπαρτσελόνα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Γιουβέντους 2-0

Η κατάταξη:

Μπαρτσελόνα 16

Σπόρτινγκ 9

Ολυμπιακός 5

Γιουβέντους 3

Πηγή:gavros.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©