Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά…

Ο Ολυμπιακός στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στη Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως η αδυναμία του να μετουσιώσει κάποια από τις ευκαιρίες του σε γκολ τον "καταδίκασε" σε ακόμη μία ήττα στο φετινό Champions League.
Χουάν Κουαδράδο (15') και Φεντερίκο Μπερναντέσκι (89') τα γκολ των Ιταλών, που δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους. Είχε δοκάρι με τον Μοχάμεντ Μπεν ο Ολυμπιακός.

Οι γηπεδούχοι διένυσαν ένα ικανοποιητικό πρώτο ημίχρονο, αφού μοναδικές μεγάλες στιγμές των Ιταλών στη διάρκεια αυτού, μπορούσαν να χαρακτηριστούν μόλις δύο, παρά το γεγονός ότι εκείνοι -αναμενόμενα βέβαια- είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη φάση ήρθε στο 7', όταν ο Ντιμπάλα πάτησε περιοχή μετά από πάσα του Ντε Σίλιο, έκανε και μια ντρίμπλα, όμως ο Σίλβιο Προτό είπε "όχι" στο πλασέ του Αργεντινού.

 Η δεύτερη ήταν το γκολ της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ένα τραγικό λάθος στη δεξιά πλευρά της ελληνικής ομάδας, με τους Ελαμπντελαουί και Πάρντο να μη συνεννοούνται καθόλου καλά, επέτρεψε στον Άλεξ Σάντρο να φύγει ολομόναχος στον κενό χώρο. Ο Βραζιλιάνος μπακ γύρισε παράλληλα και ο Κουαδράδο κινήθηκε σωστά, πλασάροντας για το 1-0.

 Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο οι Μπιανκονέρι επιχείρησαν να επωφεληθούν από συνεργασίες μεταξύ Ντιμπάλα και Ιγκουαϊν, ωστόσο δίχως επιτυχία, ενώ σε ό,τι αφορά τους Ερυθρόλευκους, παρότι είχαν ορισμένα εξαιρετικά κλεψίματα ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, οι κακές αποφάσεις τους στέρησαν σχεδόν σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία να πατήσουν με αξιώσεις την τορινέζικη περιοχή.

 Η μοναδική μεγάλη φάση των Πειραιωτών ήρθε το 41', όταν ο Νικολάου βρήκε με κεφαλιά τον Τζούρτζεβιτς στο δεύτερο δοκάρι, με τον Στσέσνι όμως να έχει σπουδαία αντίδραση στην κεφαλιά του Σέρβου φορ.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©