Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκανε το πρώτο βήμα

Το πρώτο βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στην τελική φάση της Α1 πόλο γυναικών έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 10-7 της Βουλιαγμένης στο εναρκτήριο ματς της Β’ φάσης, για τις δύο πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου. 


Οι ερυθρόλευκες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από το δεύτερο οκτάλεπτο, με τον ΝΟΒ να ισοφαρίζει (6-6) στην τρίτη περίοδο. Ο Ολυμπιακός, όμως, κυριάρχησε πλήρως στο τελευταίο μέρος του ματς και πήρε το προβάδισμα που του έδωσε τη νίκη. 

Πρώτη σκόρερ με τέσσερα γκολ ήταν η Αβραμίδου, ενώ τρία πέτυχε η Ασημάκη. Το επόμενο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για τις 13/12, στο κολυμβητήριο του Λαιμού. 

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-7
Οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-2, 3-1 
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ε. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου 
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά 2, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β., Κοκκινάκη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει. 1 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©