Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάλι τάβλα ρε μπαγάσηδες;

Καλά ρε μπαγάσηδες. Δεν τον λυπάστε αυτόν τον Βατούτιν που σπρώχνει κάθε χρόνο 40 και βάλε εκατομμύρια για να χάνει στο ΣΕΦ αλλά και στους ημιτελικούς του φάιναλ φορ; Δεν έχετε λίγη τσίπα, ρε σεις; Δεν βλέπετε τι καημό περνά το παλικάρι κάθε φορά που έρχεται στο Φάληρο; 

Και την πάτησε αυτή τη φορά γιατί την είχε φτιάξει την κατάσταση ιδανική στο μυαλό του. Είχε μείνει έξω ο Μιλουτίνοφ, είχε μείνει έξω ο Πρίντεζης. Ο Ολυμπιακός έβαλε δύο πιτσιρικάδες για να συμπληρώσει 12άδα κι όμως... Ο σενιόρ Βατούτιν πάλι σβερκώθηκε στο φινάλε. Κι ας έκαναν οι παλίκαροι με τα μαύρα συγκλονιστική προσπάθεια να βοηθούν την ΤΣΣΚΑ. Κι ας έβγαλαν με το έτσι θέλω τον Παπανικολάου από το ματς μπας και προλάβει ο αγαπημένος τους Δημήτρης και οι παίκτες του να γυρίσουν το παιχνίδι τούμπα. Τέρμα... Αφού δεν νικήσατε και χθες παίρνετε διά παντός τον τίτλο του κορυφαίου πελάτη με διαφορά από τον δεύτερο. Τεράστια νίκη. Όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης αλλά και από ψυχολογικής. Ο μισός Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία και – το σημαντικότερο – στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν πέφτει κάτω όσες αναποδιές και να του τύχουν. 

Μόνο και μόνο τα μαζεμένα επιθετικά ριμπάουντ να δεις που μάζευαν στο φινάλε οι παίκτες του Σφαιρόπουλου θα καταλάβεις ποιανού η καρδιά το έλεγε και ποιανού τα πόδια έτρεμαν. 

Από τη μια ο ΜακΛίν τα έβαζε με πέντε αντίπαλους σε όλο το ματς, από την άλλη Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ δεν μπορούσαν ούτε επαναφορά να κάνουν στο φινάλε. Είναι αυτό το σύνδρομο των τρεμάμενων ποδιών που πιάνει όποιους και να φορούν αυτή τη φανέλα όταν πατάνε στο Φάληρο. Τεράστιο ματς και από τον Σπανούλη. Αλήθεια θα έχει μεγάλη πλάκα σήμερα να διαβάσουμε κείμενα αυτών που τον έβγαζαν τελειωμένο μετά τα ματς με την ΑΕΚ και την Μπάμπεργκ. Τεράστιος και ο Παπανικολάου που έδινε μάχες και στις δύο άκρες του παρκέ. Ακόμα και ο Τόμπσον με τον Παπαπέτρου στο τέλος με τις μπάλες που διεκδίκησαν βοήθησαν πολύ τον Ολυμπιακό να πάρει μια νίκη που τον εδραιώνει στην κορυφή της Ευρωλίγκας. 

Και όταν με το καλό παίξει κομπλέ...

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©