Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δευτέρα στις 14:00 η παρουσίαση του Όσκαρ Γκαρθία

Τον νέο της προπονητή, τον Ισπανό Όσκαρ Γκαρσία θα παρουσιάσει τη Δευτέρα στις 14:00 η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο 44χρονος τεχνικός παίρνει τη θέση του Τάκη Λεμονή και όλοι περιμένουν τη αυριανή ημέρα, όπου θα γίνουν πολλά γνωστά. Τα πλάνα του Γκαρσία για τον Ολυμπιακό που θέλει να «χτίσει», τα σχέδιά του για το μέλλον της ομάδας, αλλά και πολλά άλλα.

Σίγουρα η παρουσίασή του θα αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θα μιλήσει για όλα. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει λοιπόν τη Δευτέρα στις 14:00 τον Όσκαρ Γκαρσία, που από χθες βρίσκεται στη χώρα μας και σήμερα θα δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας στη Λάρισα.

Έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του αυτή τη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός, που μαζί με τους βοηθούς του έρχεται ορεξάτος για πολλή δουλειά, ώστε να επιτευχθεί ο Νο.1 στόχος, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία λοιπόν θα περιμένουμε την παρουσίαση του Γκαρσία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Ισπανό να αποκαλύπτει πολλά για τον νέο Θρύλο που σκέφτεται να «χτίσει».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©