Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αποστολή για Λαμία

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση (15/01, 19:30) με τη Λαμία για την 17η αγωνιστική της Super League και η αποστολή τους έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα πρόσφατα ματς. 


Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ταχτσίδη-Σισέ, αλλά πρόκειται για κάτι αναμενόμενο, καθώς έχουν δηλωθεί να εκτίσει την ποινή τους (λόγω καρτών). Εκτός είναι, και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε νιώσει «τσίμπημα» στις τελευταίες προπονήσεις, αλλά και ο Οφόε που είναι off λόγω θλάσης. Οι επιλογές για τον δεξί άκρο είναι ο φευγάτος Φιγκέιρας, αλλά και Ιγκόρ Σίλβα που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Αστέρα και μπαίνει στην αποστολή για πρώτη φορά. 

Ο Καταλανός τεχνικός έχει στους 21 παίκτες που πήρε μαζί του και τον Βούκοβιτς, που επίσης δεν είναι σίγουρος εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Μέσα είναι και ο Μάρκο Μάριν που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις τα τελευταία 24ωρα. 

Αναλυτικά: Χουτεσιώτης, Προτό, Ιγκόρ, Μποτία, Χατζισαφί, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Σεμπά. 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©