Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τον Παπαπέτρου στον Κομίνη έτσι για να μην βαριόμαστε !!

Άντε πάλι...


«Το γεγονός ότι νικήσαμε δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε αναπάντητη την προκλητική διαιτησία του Κομίνη. Μάλλον έπαιζε διαιτητής σε μπάσκετ απόψε και ακόμα εκτελούν φάουλ έξω από την περιοχή μας. Εσπασε τα ρεκόρ. Δεύτερη κάρτα στον Μάτος σε τρεις περιπτώσεις χαρίστηκε. Να μην μας σφυρίξει ποτέ ξανά», σχολίαζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο με 1-0.

Αυτή ήταν η τοποθέτηση των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι είχαν αδικηθεί κατάφορα στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τον Θεσπρωτό ρέφερι, με την ανεκδιήγητη ΚΕΔ να τον ορίζει ξανά σε αγώνα του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο. Πρόκειται για έναν διαιτητή, ο οποίος αποδεδειγμένα δεν έχει την ικανότητα να σφυρίξει τέτοιου είδους αναμετρήσεις, καθώς είναι δεδομένο ότι θα τα κάνει μπάχαλο!

Η ΚΕΔ αντί να τον τελειώσει και να τον στείλει σπίτι του, τον… επιβράβευσε για τις τραγικές διαιτησίες του και τον όρισε στο κρίσιμο ματς του Θρύλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε τα όργια που έχει κάνει κατά καιρούς ο συγκεκριμένος διαιτητής και… θαυμάστε τους Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη, που τον έστειλαν στο ΟΑΚΑ, με την… κορώνα της εξυγίανσης.

1) Στη Λιβαδειά (Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2) ο διαιτητής Κομίνης (Θεσπρωτίας) και ο Κωσταράς (Αιτ/νιας) έγιναν ρεζίλι πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Ξεκίνησε από ελεύθερο βολέ του γκολκίπερ Τσιντώτα, ο οποίος βρήκε τον Λιβάγια και αυτό μετά τον σκόρερ Αραούχο (66’). Ελα όμως, που ο Τσιντώτας έκανε το βολέ, πατώντας ήδη (δηλαδή την ώρα που το έκανε) εκτός της μεγάλης περιοχής, άρα οι Κομίνης, Κωσταράς έπρεπε να σταματήσουν την φάση. Δείτε και τις φωτογραφίες (πάνω και κάτω).

Ο Κομίνης επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι των παικτών της ΑΕΚ. Ειδικά στην αρχή…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©