Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφαιρόπουλος: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάμπεργκ, με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο. 


«Ήταν μια καλή νίκη για μας απέναντι σε μια ομάδα που άλλαξε προπονητή και ξέραμε πως θα προσπαθήσει να παίξει επιθετικά και να δείξει διαφορετικό πρόσωπο. Η Μπάμπεργκ έχει παίξει καλό μπάσκετ, αλλά δεν είχε ως τώρα τα αποτελέσματα για να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αρχίσαμε πολύ συγκεντρωμένα, με καλή άμυνα, πήραμε διψήφιο προβάδισμα, αλλά στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός μας δεν ήταν καλός, ήμασταν αργοί στην επίθεση και στην άμυνα επιτρέψαμε πολλά εύκολα καλάθια. Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στο ημίχρονο, αλλά μπήκαμε στο τρίτο δεκάλεπτο με συγκέντρωση, παίξαμε καλή άμυνα δεχόμενοι μόλις επτά πόντους στα πρώτα επτά λεπτά. Έτσι φτάσαμε ξανά σε διψήφια διαφορά, που την κρατήσαμε, ελέγξαμε το ματς και πήραμε τη νίκη.

Ως το τέλος της κανονικής περιόδου όλα τα ματς είναι σημαντικά. Αφήνουμε πίσω μας το ματς αυτό, προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς ξεχωριστά και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν σκληρά στα παιχνίδια ως το τέλος», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©