Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MARCA: «ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης: η ομάδα των μπελάδων»

Η Marca έχει καταλάβει τους συνεχείς χαμούς που προκαλεί η ομάδα του ΠΑΟΚ και κάνει ειδική αναφορά. Η Ελληνική Κυβέρνηση πάλι όχι ακόμα.


Σε νέο θέμα της η ισπανική ιστοσελίδα χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ ως «την ομάδα των μπελάδων».

Δείτε αναλυτικά τι γράφει.

«O ΠΑΟΚ ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής των αρνητικών πρωτοσέλιδων μετά την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του προέδρου του, Ιβάν Σαββίδη, με ένα πιστόλι στη ζώνη του για να διαμαρτυρηθεί που ο διαιτητής ακύρωσε ένα γκολ στο 90.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική ομάδα εμπλέκεται σε διαμάχη. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έπρεπε επίσης να ανασταλεί μετά από ένα ρολό ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο του Oscar Garcia Junyent, του Ισπανού προπονητή. Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας τιμωρεί τον ΠΑΟΚ με μείον 3 βαθμούς και δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για τα περιστατικά αυτά, αλλά ανέτρεψε την απόφασή του πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η μάχη πριν από το ελληνικό κύπελλο

Στο τελευταίο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που αμφισβητήθηκε μεταξύ των δύο ομάδων τον περασμένο Μάιο, υπήρξαν επίσης σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών. Στο διάδρομο που οδηγεί στο Πανθεσσαλικό γήπεδο του Βόλου, υπήρξαν σοβαρές συγκρούσεις που μαινόταν μέσα στο γήπεδο, όταν οπαδοί πέταξαν όλα τα είδη των αντικειμένων και των ΜΑΤ, που κατέφυγαν σε δακρυγόνα. Πριν δύο χρόνια, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στα προημιτελικά Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μετά στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ, -5 βαθμοί και τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών από επεισόδια στον πρώτο αγώνα. Ο Γκαββίδης (εδώ γελάμε) ήρθε να ζητήσει από έναν ξένο διαιτητή την επιστροφή και παραίτηση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας».

Φυσικά οι Ισπανοί έχουν εμπλουτίσει το ρεπορτάζ τους και με τα αντίστοιχα βίντεο και φωτογραφίες.

Τα σχόλια των Ισπανών κάτω από το θέμα είναι πολλά, με κάποιον να αναρωτιέται εύλογα: 

"Τι κάνει η FIFA για όλα αυτά και γιατί αυτός ο κύριος δεν είναι στη φυλακή;" 

Δείτε το άρθρο της Marca εδώ.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©