Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα καμπάνα, την Κυριακή μπάλα

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου


Για πείτε μας, ρε μάγκες, με ειλικρίνεια. Όλες αυτές τις μπαρούφες που λέγατε και πανηγυρίζατε πού πήγαν; Όλα αυτά τα παχιά τα λόγια για την «εξυγίανση» του ελληνικού ποδοσφαίρου που έφερε ο Σύριζα με την κυβέρνησή του τι έγιναν τώρα; Από εκεί που ξεκινήσαμε εκεί επιστρέψαμε, μάγκες. Ό,τι έκανε ο κυρ-Σταύρος έκανε και ο Βασιλειάδης. Λουκέτο και βλέπουμε.

Διακοπή του πρωταθλήματος τότε, διακοπή του πρωταθλήματος και τώρα. Με μια βασική διαφορά. Τότε λέγατε πως το ποδόσφαιρο είναι βαθιά διεφθαρμένο και ψάχνατε να βρείτε τρόπο και χρόνο να χειριστείτε την κατάσταση ή να φτιάξετε τις νέες συμμαχίες. Σήμερα ψάχνετε χρόνο και τρόπο να γλιτώσετε το δικό σας το παιδί. Από πού και ως πού βγάζετε το φιρμάνι και τιμωρείται 15 ομάδες για το καφριλίκι και το καουμποιλίκι ενός περίεργου. Να γινόταν μπάχαλο η φάση να πω έχει μια βάση η συζήτηση. Στην Τούμπα με την ΑΕΚ όσοι πήγαν γήπεδο ήταν κύριοι. Ο Πόντιος μόνο με την ακολουθία του και τα κουμπούρια τους έκαναν τη ματσακονιά.

Αντί λοιπόν να τον κρύβεις ή να προσπαθείς να τον κρύψεις για να μην τον κακοκαρδίσεις διατάζεις τη σύλληψη και τιμωρία του και καθαρίζεις. Και ψάχνεσαι που η Αστυνομία στην Τούμπα δεν έκανε τη δουλειά της και τον άφησε να κάνει τον μπράβο πριν φύγει με ελαφρά για να γλιτώσει. Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι… Κανόνες υπάρχουν. Πλαίσιο που λέει και ο υπουργός υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει είναι τα κάκαλα. Να πάρουμε τους κανόνες, να τους βάλουμε κάτω και να δούμε πόσα πρέπει καθένας να πληρώσει.

Όταν, όμως, ανοίγεις τα δικαστήρια Σάββατο βράδυ για να εξυπηρετήσεις τους δικούς σου, για να μην τους χαλάσεις χατίρι και πανηγυρίζεις γι’ αυτό τότε γίνεσαι μεζές. Μεζές κανονικός όλων αυτών που σε κοιτάνε αφ’ υψηλού και δεν σου επιτρέπουν ούτε καν να τους ακουμπήσεις ακόμα και όταν μπουκάρουν με τα γκάνια στον αγωνιστικό χώρο.

Τώρα, λοιπόν, σήμερα κιόλας να αποσυρθεί η απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος. Τώρα, σήμερα κιόλας να βρεθεί ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης στο εδώλιο του κατηγορουμένου για όσα έγιναν για ακόμα μία φορά στο γήπεδο της Τούμπας και πριν τη σέντρα των αγώνων του Σαββατοκύριακου να πέσει η καμπάνα. Και να πέσει βαριά και χωρίς έφεση. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να σταματήσουν τα καουμποιλίκια των «εξυγιαντών».

Και κάτι ακόμα… Κύριοι της κυβέρνησης με την ΕΠΟ που φροντίσατε να αναλάβει τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου όλα καλά; Σας κάνει που καίγεται το σύμπαν και ο πρόεδρος της κάθεται στην καρέκλα σιωπηλός; Είστε ικανοποιημένοι από την «κάθαρση» του ποδοσφαίρου μας και από τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σήμερα;

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©