Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

20 μέρες εκτός Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ, ενοχλήσεις στη μέση ο Σπανούλης

Ούτε τα… κομμάτια του δεν μπορεί να μαζέψει ο Ολυμπιακός, μετά τον αποκλεισμό στα playoffs της Ευρωλίγκας από τη Ζαλγκίρις.


Τα μαντάτα από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ κάθε άλλο παρά καλά είναι, καθώς ο Σέρβος σέντερ υπέστη ένα βαρύ διάστρεμμα, στο τέταρτο ματς στη Λιθουανία, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες. Κι όλα αυτά, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης θα χρειαστεί να μείνει και εκείνος στα… πιτς για το ίδιο διάστημα, προκειμένου να αναρρώσει.

Από ‘κει και πέρα, πρόβλημα υπάρχει και με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και έτσι το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει θεραπεία. Όσον αφορά στους Κώστα Παπανικολάου και Κιμ Τιλί κανείς από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που έχει γόνατό του. Σε νέα μαγνητική υποβλήθηκε ο Γιώργος Μπόγρης, όπου δεν έδειξε να έχει πάθει κάποια υποτροπή, ενώ αναμένεται να κάνει την επέμβαση -για τη μερική ρήξη μηνίσκου- στο τέλος της σεζόν.

Τέλος, το μοναδικό ευχάριστο νέο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αφορά στον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του στη μέση και πλέον είναι «ετοιμοπόλεμος».

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©