Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καραπαπάς: «Πλήρης ανικανότητα να διοργανωθεί ένας τελικός. Που να τη βάλουμε τόση εξυγίανση;»

Με ανάρτησή του στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, κατηγορεί την ΕΠΟ για «πλήρη ανικανότητα διοργάνωσης ενός τελικού» και «διαιτητικές σφαγές που αδικούν πάντα έναν». 


Παράλληλα σχολιάζει την επιλογή ξένου διαιτητή για τον τελικό, αναρωτόμενος «τόση εξυγίανση που να τη βάλουμε», ενώ καυτηριάζει τη στάση που έχει κρατήσει η Κυβέρνηση μπροστά στα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα λέγοντας πως «η πόλη κάηκε και η κυβέρνηση άφαντη»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Πρόεδρος ΕΠΟ, «δικός τους» και διορισμένος. Επιτροπεία απο τις διεθνείς Συνομοσπονδίες. Αποφάσεις σκάνδαλα που αδικούν πάντα εναν. Διαιτητικές «σφαγές» που αδικούν πάντα έναν. Πλήρης ανικανότητα να διοργανωθεί ένας τελικός. Μια σε κλειστό για φιλάθλους γήπεδο. Μια σε ένα γήπεδο ακατάλληλο που έπεφταν μαχαιριές μια ώρα και τώρα, σε έναν τελικό που μετέτρεψε το κέντρο της πόλης σε πεδίο μάχης! 

Με τον ορισμό του ξένου διαιτητή ξεφτιλίστηκαν εντελώς όσοι έβγαζαν ανακοινώσεις εναντίον μας όταν ζητούσαμε εμείς ξένους διαιτητές και έκαναν το ελληνικό ποδόσφαιρο ρόμπα πηγαίνοντας μας 50 χρόνια πίσω. Και ο Υπουργός Βασιλειάδης λέει ότι είναι καλύτερη η διαιτησία απο άλλες χρονιές. Ναι εντάξει. Αφού αδικεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Όμως δυο λεπτά, αφού είναι καλύτερη γιατί της κρεμάσατε το παράσημο «Μπορμπαλάν»; 

Προφανώς μέσα στο χαμό αντιλαμβάνεστε ότι έτσι υπογράφετε ότι δεν υπάρχει διαιτητής κοινής αποδοχής και όλοι είναι χρεωμένοι στον έναν ή στον άλλον φιναλίστ! 
Τόση εξυγίανση που να την βάλουμε! Και ανερυθρίαστα οι Φιλιππούσηδες, οι «κολλητοί» του Κοντονή, μοιράζουν δεξιά και αριστερά ότι το πάλαιψαν με τις ομάδες να βρούν διαιτητή κοινής αποδοχής αλλά δε βρήκαν. Στα χρόνια της εξομάλυνσης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο ο διαιτητής βγαίνει με διαπραγμάτευση με τους φίλους της κυβέρνησης; Και τολμάτε και το λέτε; 

Αυτά για το διαιτητή. Πάμε τώρα στο κέντρο της Αθήνας. Πού είναι ο Τόσκας; Πού χάθηκε ο Κοντονής; Λείπει τριήμερο με φίλους; Πού είναι ο Βασιλειάδης που για το περιστατικό με τον πιτσιρικά στο Καραισκάκη και τον βαλτό με την πράσινη φανέλα έκανε δηλώσεις και ανακοινώσεις; Όλο το χρόνο, παρά τις απαγορεύσεις του οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαιναν εκδρομές με αστυνομική συνοδεία. Το ίδιο γίνεται και απο χθες το πρωί στην Αθήνα. Κάηκε η πόλη και η κυβέρνηση άφαντη. Φαίνεται πως τα δρακόντεια μέτρα και η λύσσα των διμοιριών εξαντλήθηκαν στον Πειραιά στην ομιλία Τσακαλώτου…».

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©