Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ζιοβάνι έπαιξε footvolley στον Πειραιά και «μάγεψε» ξανά (pics, video)

Ο «μάγος» σε δράση. Έστω και αν ήταν footvolley.
Ο Ζιοβάνι επέστρεψε στην Ελλάδα και χάρισε μοναδικές στιγμές στον κόσμο πού είχε μαζευτεί από νωρίς στην παραλία «Βοτσαλάκια» στον Πειραιά. 

Ο «Ζίο» δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν και από τη στιγμή που αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο μοίραζε με χαρά αυτόγραφα και έβγαζε φωτογραφίες με όποιον του το ζητούσε. 

Μαζί του οι Βραζιλιάνοι Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Γουέλιγκτον, Μπίρο-Μπίρο. Παρών ήταν και ο τρομπετίστας της Θύρας 7, Νίκος Στυλιανέσης, αλλά και ο «survivor», Στέλιος Κρητικός. Επίσης αγωνίστηκαν και οι Κώστας Τρούγκος και ο γιος του Μαρσέλο, Λούκας. 

Στο… αγωνιστικό κομμάτι παίχθηκαν δύο ημιτελικοί. Από αυτούς προέκυψαν τα ζευγάρι του τελικού. Έτσι στον… μεγάλο τελικό έπαιξε το ζευγάρι Ζιοβάνι-Λουτσιάνο απέναντι σε αυτό των Γουέλιγκτον-Στυλιανέση. Παίχθηκαν δύο σετ των 15 και τελικά ο νικητής κρίθηκε σε τρίτο σετ των 12 πόντων. Πρωταθλητές ήταν οι Γουέλιγκτον-Στυλιανέσης. 

Στην πολύ ωραία διοργάνωση παρευρέθη και ο δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κος Γιάννης Μώραλης, όπως επίσης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, διοργανώθηκε από τον δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν.


Δείτε στιγμιότυπα και φωτογραφίες από την εκδήλωση:


inner

inner



inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©