Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜακΛιν: «Να φέρουμε το πρωτάθλημα στο σπίτι»

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζαμέλ ΜακΛιν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: 


-Τζαμέλ, πέτυχες 20 πόντους και ήσουν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στην ισοφάριση της σειράς (2-2) από τον Ολυμπιακό. Αυτή η εμφάνιση θα είναι «οδηγός» για το ματς τίτλου την Κυριακή; 
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Δώσαμε στους εαυτούς μας μια ευκαιρία να πάμε σε 5ο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ, και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα. Έτσι πρέπει να παίζουμε πάντα, με εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, όπως σε αυτό τον αγώνα. Ακριβώς το ίδιο περιμένω πως θα πράξουμε και στην έδρα του Παναθηναϊκού». 

-Είχε πληγωθεί ο εγωισμός σας, μετά το "break στο break" και το 2-1 του αντιπάλου; 
«Ο αθλητικός εγωισμός μας... ναι! Είχε πληγωθεί λίγο. Κι αυτό γιατί ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, εν συγκρίσει με τον 2ο και 3ο τελικό. Είδαμε τα λάθη μας σε βίντεο, κατανοήσαμε σε ποιους τομείς έπρεπε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και αντιδράσαμε μέσα στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που για εμάς ήταν... δίχως αύριο». 

-Τεχνικά, τι θεωρείς πως ήταν αυτό που σας έφερε στο 2-2; 
«Η αλήθεια είναι πως είμαστε και οι δύο πολύ κουρασμένοι. Εμείς στον 4ο τελικό παίξαμε πιο δυνατά. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και τρέχαμε. Ξέραμε πως, για να νικήσουμε, χρειαζόμασταν και την άμυνα και την επίθεση. Περιορίσαμε τα ατού τους, όπως τον Νικ Καλάθη, αλλά επέστρεψαν με τους Λοτζέσκι και Τζέιμς. Ακόμη και ο Ρίβερς, αν γίνει "ζεστός", είναι επικίνδυνος». 

-Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στον 5ο τελικό για να στεφθεί πρωταθλητής; 
«Στο τελευταίο παιχνίδι θα πρέπει να δούμε πως θα σταματήσουμε τον Καλάθη, αλλά και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να βρει ρυθμό, αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας». 

-Θα... στοιχημάτιζες υπέρ της ομάδας σου; 
«Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα, γιατί είμαι παίκτης του μπάσκετ. Το σίγουρο είναι πως θα κάνω το καλύτερο δυνατό». 

-Είσαι πια εξοικειωμένος με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. 
«Ξέρουμε πως θα δημιουργήσουν μια... τρελή ατμόσφαιρα. Έχουμε παίξει εκεί ήδη δύο φορές στους τελικούς, αλλά και στην κανονική περίοδο, καθώς και για τη Euroleague. Ήταν μία τρελή χρόνια με πολλά σκαμπανεβάσματα και τραυματισμούς για εμάς. Πλέον, θα παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη για το μοναδικό τίτλο που μας έχει απομείνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο τελευταίο ματς της χρονιάς και να φέρουμε το πρωτάθλημα στο σπίτι!».

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©