Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γουίλιαμς-Γκος: «Νιώθω ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. 

Ο Αμερικανός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στη χώρα του και δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική των «ερυθρόλευκων», αλλά και τη συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος όπως αποκάλυψε τον ήθελε από τον περασμένο Γενάρη στην Νταρουσάφακα, αλλά δεν κατάφερε να τον πάρει, καθώς δεν είχε buy out στο συμβόλαιό του με την Παρτίζαν. 

«Γνωρίζω ότι είμαι παίκτης του ΝΒΑ. Οι τελευταίοι 16 μήνες ήταν… τρελοί, από την εμπειρία που είχα και τη βελτίωση στο παιχνίδι μου. Από την άλλη, είναι και τα χρήματα που έρχονται όταν είσαι επαγγελματίας και πραγματικά νιώθω ευλογημένος για όλο αυτό, ενώ με κάνει χαρούμενο γιατί βλέπω να ανταμείβεται η σκληρή δουλειά μου», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα «slipperstillfits.com». 

Για την απόφασή του να μετακομίσει στον Ολυμπιακό: «Την ημέρα που πήρα την απόφασή μου, μίλησα στο τηλέφωνο με τον Γουίλτζερ, τον Κέβιν Πάνγκος και τον Τζέρεμι Πάργκο. Οπότε μίλησα με τρεις ανθρώπους που είτε έπαιξαν στην ομάδα, είτε συνεργάστηκαν με τον προπονητή. Την περασμένη σεζόν, ο κόουτς Μπλατ προσπάθησε να με πάρει στην Νταρουσάφακα τον Ιανουάριο, από την Παρτίζαν. Ωστόσο, δεν είχα buy out για τα μέσα της σεζόν και έτσι η Παρτίζαν με κράτησε μέχρι το τέλος. Όταν ανέλαβε τον πάγκο του Ολυμπιακού ο κόουτς, ήμουν ο πρώτος παίκτης που κάλεσε και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα συνεργαστώ με τον Μπλατ, σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όπου ήμουν η πρώτη του μεταγραφή. Έχω ακούσει για την πόλη και τη ζωή της από τον Γουίλτζερ και ξέρω ότι είναι ωραία, ενώ το να παίξω για τον Μπλατ θα είναι μία σπουδαία εμπειρία για μένα». 

Τέλος, ο 24χρονος αναφέρθηκε στο όνειρο του ΝΒΑ, ενώ αποκάλυψε πως ήταν στη Γιούτα το προηγούμενο διάστημα, όπου είχε συζητήσεις με τον προπονητή των Τζαζ, Κουίν Σνάιντερ.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©