Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένας ασυγκράτητος και καταιγιστικός Ολυμπιακός (video)

O Ολυμπιακός κέρδισε τη Λουκέρνη με 4-0 μέσα στην έδρα του και καθάρισε ήδη την υπόθεση πρόκριση στα play-off του Europa League.


Αυτή είναι η κριτική των παικτών:

Γιαννιώτης: Χωρίς να πληρώσει εισιτήριο είδε τσάμπα το ματς. Χρειάζετα βελτίωση στα πόδια. Οι μπαλιές του ακόμα δεν βρίσκουν καλά τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι θέμα δουλειάς.

Ομάρ: Σήμερα ξαναθυμηθήκαμε τον Ομάρ που αγαπήσαμε. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, βρήκε πολλές φορές μπροστά, έκανε απίστευτες κούρσες και βοήθησε τον Χριστοδουλόπουλο να βγει MVP.

Τσιμίκας: Με τη σημερινή του απόδοση θύμισε σε όλους ότι επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από μία πολύ καλή χρονιά στην Ολλανδία. Ακούραστος αμυντικά και επιθετικά. Και αυτός έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Ποντένσε.

Βούκοβιτς: Μετά από ένα χρόνο που τον είχαμε πεταμένο στην Ιταλία, αποδεικνύει κάθε φορά που παίζει, γιατί τον αγόρασε ο Ολυμπιακός και γιατί μπορεί να είναι ένας από τους δύο στόπερ της ομάδας. Έχει καλές τοποθετήσεις, είναι ανίκητος ψηλά και με την μπάλα στα πόδια γνωρίζει τι πρέπει να κάνει.

Μιράντα: Σε ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν είχε πίεση, ο Μιράντα έκανε 4 λάθη. Δεν στοίχισε στον Ολυμπιακό γιατί είχε απέναντί του τη Λουκέρνη. Δεν μπορεί να είναι αυτός ο παρτενέρ του Βούκοβιτς.

Καμαρά: Ο πιτσιρικάς έχει πνευμόνια, έχει αντοχές, είναι καλός κόφτης, αλλά στην πάσα υστερεί. Το μέλλον είναι μπροστά του, για το παρόν όμως ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει κάτι καλύτερο από αυτόν.

Μπουχαλάκης: Ίσως είναι το καλύτερό του παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Προσπάθησε πολύ, κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και με την απλότητα στο παιχνίδι του κάλυψε το μειονέκτημα που έχει στην ταχύτητα. Είναι χρήσιμος και μπορεί σε κάποια παιχνίδια να βοηθήσει.

Φορτούνης: Ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού μετά από μεγάλο διάστημα. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχει δύο ασίστ, έχει δύο δοκάρια και έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ του Ολυμπιακού. Ένας τέτοιος Φορτούνης μπορεί να πάρει τον Ολυμπιακό στις πλάτες του. Μακάρι να έχει συνέχεια.

Ποντένσε: Ο τύπος είναι διάολος. Με τη μπάλα στα πόδια ζαλίζει τους αντιπάλους του και ξεσηκώνει το Καραϊσκάκης. Σήμερα έδειξε κάποια από τα προσόντα του και ότι δεν είναι τεμπέλης μέσα στο γήπεδο. Κυνηγούσε όλες τις φάσεις και βοηθούσε αμυντικά τον Τσιμίκα. Σε κάθε παιχνίδι θα είναι και πολύτιμος και θα φαίνεται ακόμα καλύτερα.

Γκερέρο: Πολυεργαλείο, πέτυχε δύο γκολ. Απασχόλησε και τα δύο στόπερ της Λουκέρνης σε όλο το παιχνίδι. Έδωσε μάχες σε όλο το πλάτος της ευθύνης του και σε ένα σύστημα 4-4-2 με έναν ακόμα σέντερ φορ θα κάνουνε παπάδες. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Λάζαρος: Ο πρώην παίκτης της Βερόνα ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό με ονειρεμένο τρόπο. Άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ψαράκι στο 10’ και διπλασίασε τα τέρματά του στο 33’ βάζοντας ουσιαστικό τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση. Δικαίως αποθεώθηκε από τον κόσμο στο «Καραϊσκάκης» και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP.

Φετφατζίδης, Τοροσίδης και Βρουσάι έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©