Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα από τον Μπάμπη Χριστόγλου (video)

Δείτε στο νέο βίντεο του Μπάμπη Χριστόγλου το σχόλιό του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και διαβάστε την κριτική του για τους παίκτες. Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε ένα συλλεκτικό μπλουζάκι. 


Γιαννιώτης: Μια δυο φορές που χρειάστηκε ήταν θετικός. Πια με τον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός συνήθως είναι θεατής. Έπιασε το πρώτο σουτ στο γκολ του παίκτη της Τρίπολης. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη η απόκρουση για να πάει προς τα πλάγια η μπάλα. Στο δεύτερο σουτ εξ’ επαφής δεν τα κατάφερε. 

Τσιμίκας: Συνέχεια των καλών εμφανίσεων από τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, όμως οι σέντρες του δεν έβρισκαν στόχο. Τον πήρε η μπάλα της επιθυμίας λίγο παραπάνω. 

Ομάρ: Λες και ήταν συνεννοημένος με τν Τσιμίκα, ενώ πάλευε πάρα πολύ από την πλευρά του, οι τελικές του πάσες ήταν ανεπιτυχείς. 

Βούκοβιτς: Κάθε φορά είναι και καλύτερος. Δικαίως είναι ο ένας από τα δύο στόπερ του Ολυμπιακού, χωρίς να βγαίνει ούτε λεπτό. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, είναι καλός στις τοποθετήσεις. 

Μιράντα: Όσο παίρνει χρόνο δίπλα στο Βούκοβιτς βελτιώνεται, διορθώνεται και έχει σταματήσει τα πολλά τα λάθη. 

Καμαρά: Τι να πρωτοπείς γι αυτόν τον τσόγλανο. Πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, κατάπιε πάλι πολλά χιλιόμετρα και το τέρμα του παίρνει σειρά προτεραιότητας για το καλύτερο της χρονιάς. 

Μπουχαλάκης: Καλό παιχνίδι από τον Μπουχαλάκη, δεν απέφυγε όμως τις λανθασμένες πάσες. Φάνηκε κουρασμένος στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι λογικό από τα συνεχόμενα παιχνίδια στον Ολυμπιακό και την Εθνική. 


Φορτούνης: Στο πρώτο ημίχρονο που είχε ανάσες ήταν ο γνωστός πολύ καλός Φορτούνης. Ήταν όλος ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός κουράστηκε και έπρεπε να αντικατασταθεί πιο νωρίς. 

Ποντένσε: Έκανε ορισμένες φανταστικές ενέργειες. Ζάλισε αρκετούς από τους παίκτες της Τρίπολης. Ήταν λιγάκι απρόσεκτος στις τελικές πάσες. Έτσι και αλλιώς, όμως, ξεσήκωνε το Καραϊσκακη. 

Χριστοδουλόπουλος: Πολέμησε πάλεψε, αλλά ήταν μακριά από τον καλό Λάζαρο. 

Γκερέρο: Ο σκύλος από τα Καμίνια έκανε πάλι ένα παιχνίδι όλο ουσία. Συμμετείχε ενεργά στο γκολ του Νάτχο, αφού κυνήγησε τη μπάλα μέχρι τελευταία στιγμή. Έδωσε μάχες σε όλο το πλάτος της ευθύνης του. 

Ο Χασάν που μπήκε ως δεύτερος φορ έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό, το ίδιο και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος με το που μπήκε έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα. 

Για το Νάτχο δεν χρειάζεται να σας τα λέω, είναι μεγάλη παικτάρα και σιγά σιγά θα το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο. Ευτυχώς που ήταν αυτός εκεί που χρειάστηκε για να κερδίσει ο Ολυμπιακός. 

Μάρτινς: Θα έπρεπε να αλλάξει τον Φορτούνη και τον Καμαρα πιο γρήγορα μέσα στο ματς, σε γενικές γραμμές όμως η δουλειά του ξεκίνησε να φαίνεται. 

Δείτε το νέο βίντεο στο BAM TV: 

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©