Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αυτή είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση, Παπαδόπουλος - Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ»

Πέραν της γενικότερης δυσαρέσκειας που έβγαλε για την ελληνική διαιτησία στη συνάντηση των «μεγάλων» με την UEFA, ο Ολυμπιακός προέβη ονομαστικά και σε καταγγελίες, όπως προκύπτει από πληροφορίες.


Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ και παράλληλα τον Σταύρο Τριτσώνη (είναι στην επιτροπή ορισμών της ΚΕΔ) και σχολίασε ότι ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα, είναι ανίκανος και πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην παρουσία και των ρόλο των ποινικών, κάνοντας λόγο για: « την πραγματική εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» επεσήμαναν τον τρόπο που θεωρούν η ΕΠΟ επικοινωνεί διάφορες καταστάσεις, ζητώντας μάλιστα να απομακρυνθεί ο Ιάκωβος Φιλιππούσης και στέκονται στον μισθό που λαμβάνει, χαρακτηρίζοντάς τον υπέρογκο. Σε αυτήν τη θέση συμφώνησε και η πλευρά του ΠΑΟΚ, που έδωσε το «παρών».

Τέλος, στάθηκε γενικότερα στους μισθούς που δίνονται στην ΕΠΟ, αναφέροντας επίσης ότι από 60 άτομα προσωπικά που είχε αριθμεί 100 πλέον.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©