Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπλατ: «Δείξαμε χαρακτήρα, μεγάλος επαγγελματίας ο Μπόγρης»

Περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα Πάτρας ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος για ακόμη μία φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Μπόγρη. 

«Θεωρώ πως πραγματικά μπορούμε να πούμε καλά πράγματα και για τις δύο ομάδες όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που οι παίκτες μου χειρίστηκαν ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, είναι το 5ο ματς μέσα σε διάστημα δέκα ημερών. Θέλω να συγχαρώ τον Προμηθέα για όσα έχει πετύχει, για το όμορφο μπάσκετ που παίζει και για το όμορφο μπασκετικό περιβάλλον που όλοι είδατε σήμερα. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ και για όλους όσους ασχολούνται με αυτό. Πολύ καλή και πολύ σημαντική είναι η σημερινή νίκη για εμάς. Είμαι χαρούμενος. Πραγματικά θεωρώ πως οι παίκτες μας έδειξαν χαρακτήρα», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ

Όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα μίνι απολογισμό, δεδομένου ότι με την συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του ελληνικού πρωταθλήματος, τόνισε: «Όταν έχεις μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και νέους ηλικιακά παίκτες και τελειώνεις τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 12-1 και την ίδια ώρα είσαι πολύ ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα, τότε μπορούμε να πούμε πως το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πολύ καλό. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί εγγύηση για τίποτα στο μέλλον. Θα πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι, όπως έλεγε και ο Ντέρικ Σαρπ, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μου, αλλά και από τους καλύτερους βοηθούς μου. Μετά από κάθε νίκη ερχόταν στα αποδυτήρια και έλεγε 'Ταπεινά και πεινασμένα αγόρια'. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό». 

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό των Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη: «Θέλεις να δεις στην ομάδα σου παίκτες που δεν περιμένουν να τους δοθεί τίποτα. Παίκτες που παίρνουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και κάνουν κάτι με αυτές. Δεν είναι ο μόνος, αλλά θα τον χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα... Αυτό που έχει κάνει ο Γιώργος Μπόγρης στα τελευταία παιχνίδια με τον σημαντικό χρόνο που του έχει δοθεί δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι και τι προσωπικότητα και χαρακτήρα έχει. Και να σας πω την αλήθεια, είμαι στον χώρο πολλά χρόνια όπως ξέρετε και με την θέληση του Θεού θα παραμείνω για κάμποσα ακόμα, αλλά όπου πάω θα πάρω μαζί μου αυτόν τον παίκτη. Για αυτό και ο Ολυμπιακός τον πήρε πριν έρθω εγώ. Γιατί το κατάλαβαν αυτό. Είναι αυτό που θέλει η ομάδα. Πρώτα χαρακτήρας και μετά όλα τα άλλα έρχονται... Και θέλω να πω πως έχει πολλά τέτοια παιδιά ο Προμηθέας. Είναι θαυμαστής αυτής της ομάδας από πέρυσι που ήρθα με την Νταρουσάφακα για προπόνηση. Δεν με εκπλήσσει αυτό που συμβαίνει εδώ».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©