Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα στήριξης και μέχρι τέλους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων να μην κατεβάσουν την ομάδα στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο 12ο συνέδριο της Θύρας 7, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στήριξε απόλυτα την απόφαση των ομολόγων του στο μπάσκετ, μιλώντας για «δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν». 

Μάλιστα με χαρακτηριστικό τρόπο αναφέρθηκε σε «εγκλήματα που πρέπει να σταματήσουν». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για το ζήτημα: 

«Θεωρώ ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα αποφασίσουν μαζί σας, θα ακούσουν δηλαδή τι λέει και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Σας λέω λοιπόν ότι αυτή την απόφαση που θα πάρουν, όποια και να είναι, εγώ θα την στηρίξω! Έχουμε δει εγκλήματα στο μπάσκετ και πρέπει βρεθεί τρόπος ώστε τα εγκλήματα να σταματήσουν. Αν δεν υπάρχει αυτός ο τρόπος, θα πρέπει να παρθούν ορισμένες δύσκολες αποφάσεις. Γιατί κι εγώ δεν θέλω να δω την ομάδα τη Δευτέρα να σφάζεται. Καλύτερα να μην τη δω. Σας επαναλαμβάνω ότι θα στηρίξω οποιαδήποτε απόφαση παρθεί. Για το καλό του Ολυμπιακού».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©