Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός!

Χάρη στο γκολ του Γιάννη Φουντούλη στο τελευταίο λεπτό, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη 10-9 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο ανδρών
και πήρε προβάδισμα με 1-0 στη σειρά, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης την ερχόμενη Πέμπτη στον Λαιμό, όπου με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν βήμα για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 7-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου και μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, η Βουλιαγμένη ισοφάρισε 7-7, όμως οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αντέδρασαν καλύτερα στην τέταρτη περίοδο και έφτασαν στη νίκη. 

Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτα εύστοχος στον παίκτη παραπάνω και προηγήθηκε +3. Η Βουλιαγμένη απάντησε με τον Χρήστο Αφρουδάκη, όμως ο Μυλωνάκης έκανε το 4-1 στα μισά του πρώτου οκταλέπτου. Η Βουλιαγμένη μείωσε με τον Γκιουβέτση, αλλά ο Ομπράντοβιτς με δύο τέρματα έκανε το 6-2 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, με τη Βουλιαγμένη να μειώνει σε 6-3 με τον Σολανάκη. Ο Ολυμπιακός με το τρίτο γκολ του Μυλωνάκη έφτασε στο 7-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου. 

Στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου, η Βουλιαγμένη προηγήθηκε 7-8 με τον Γούβη στον παίκτη παραπάνω. Οι πρωταθλητές έκαναν την «ανατροπή» και έφτασαν στο 9-8 με γκολ των Μπούσλιε και Γενηδουνιά. Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε 9-9 με τον Αφρουδάκη, αλλά ο Ολυμπιακός με το γκολ του Φουντούλη έφτασε στο 10-9 και άντεξε στην άμυνα στην πίεση των τελευταίων δευτερολέπτων. 

Οκτάλεπτα: 6-2, 1-1, 0-4, 3-2 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 2, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©