Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιλουτίνοφ: «Να είμαι ακόμη καλύτερος και να πάμε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν στέκεται στην εξαιρετική δική του σεζόν αλλά αναγνωρίζει πως ο Ολυμπιακός δεν είχε πετυχημένη σεζόν.
Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, ο Σέρβος σέντερ θέτει στόχο να είναι ο ίδιος ακόμη καλύτερος και να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» ψηλά.

Αναλυτικά, ο «Μίλου» μίλησε για:

-τον απολογισμό της σεζόν: «Ειλικρινά, δεν είμαι χαρούμενος γιατί δεν τα καταφέραμε σαν ομάδα. Δεν περάσαμε στα playoffs της Ευρωλίγκας και αυτό ήταν άσχημο για μένα. Κάναμε σπουδαία σεζόν ως το Γενάρη, αλλά μετά καταρρεύσαμε και υπήρχε κατηφόρα. Δυσκολεύτηκα να το αποδεχτώ, ειδικά από τη στιγμή που αρχίσαμε τόσο καλά τη σεζόν. Πήραμε κάποιες μεγάλες νίκες, αλλά μετά όλα πήγαν στραβά. Για μένα η ατομική διάκριση δεν είναι τόσο σημαντική, όσο το ομαδικό αποτέλεσμα. Αν δουλεύουμε καλά σαν ομάδα, τότε μπορώ να το συνδέσω με την ατομική πρόοδο και μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Διαφορετικά δεν είμαι. Δεν μπορώ να πω ότι η σεζόν ήταν πετυχημένη».

-την ατομική του βελτίωση: «Θέλω να δουλέψω στα πάντα. Πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να κάνει πολλά για πάνω στις αρετές και τις αδυναμίες του, για να προοδεύσει από κάθε άποψη. Μίλησα με τον Ντέιβιντ Μπλατ γι’ αυτό και μου είπε να είμαι ήσυχος. Θα προσπαθήσω να είμαι ακόμη καλύτερος και να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει».

-το αν οι Σπερς παρακολουθούν το πρόγραμμα εκγύμνασής του: «Οι Σπερς ξέρουν πως στον Ολυμπιακό γίνεται επαγγελματική δουλειά και δεν εμπλέκονται στην προετοιμασία μου. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ξέρουν καλά τη δουλειά τους και πώς να μας οδηγήσουν στο υψηλότερο επίπεδο».

-την προετοιμασία με την εθνική Σερβίας: «Όλα είναι εξαιρετικά, η ομάδα δείχνει πολύ καλά και προετοιμαζόμαστε δυνατά. Όλοι είναι αφοσιωμένοι και είναι χαρά μου που είμαι εδώ. Ανυπομονούμε να έρθουν και οι παίκτες από το ΝΒΑ στην ομάδα. Η χημεία θα είναι ακόμη καλύτερη και η ενέργεια ακόμη πιο δυνατή όσο προχωράμε».

-το ρόλο του στην ομάδα: «Δεν έχουμε μιλήσει για κάτι συγκεκριμένο ακόμη με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς, όμως συνεχώς μιλάμε για τις ιδέες που έχει για το παιχνίδι της ομάδας και τις οποίες προσπαθεί να αφομοιώσουν οι παίκτες. Είμαι ο νεότερος στην ομάδα και είναι σημαντικό για μένα να έχω τόσους έμπειρους ανθρώπους δίπλα μου».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©