Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν… κρατιέται ο Σεμέδο

Το έχει ρίξει στη… δουλειά ο Ρούμπεν Σεμέδο, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.


Ο Πορτογάλος στόπερ συνεχίζει εντατικά την αποθεραπεία του μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε πριν περίπου δύο εβδομάδες και ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, δείχνοντας την ανυπομονησία του να επιστρέψει στη δράση.

Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή του συζήτηση με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως αναμένεται να είναι έτοιμος σε μια εβδομάδα. Νωρίτερα, δηλαδή, από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, θα είναι εντάξει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει και το παιχνίδι με την Τότεναμ που είναι τρεις μέρες νωρίτερα (Τετάρτη 18/9)

«Τον συγκρατούμε με το ζόρι. Θέλει να μπει και να παίξει αμέσως με το που έκανε την αρθροσκόπηση. Δεν κρατιέται. Προσπαθούμε να τον προφυλάξουμε. Σε περίπου μια εβδομάδα νομίζω ότι θα είναι έτοιμος. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξει με Τότεναμ, με τον Παναθηναϊκό νομίζω ότι θα είναι εντάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Όσο για την επιστροφή του Λάζαρου Χριστουδουλόπουλο, ο Μαρτίνς ανέφερε: «Πάει καλά, όμως δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Μέσα στις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα είναι στη διάθεσή μας».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©