Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποντένσε: «Δείξαμε την αξία μας, δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα»

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Τότεναμ με τον Ντάνιελ Ποντένσε να είναι εκ των βασικών… υπαίτιων για αυτή την ανατροπή και να δηλώνει μετά το παιχνίδι δυσαρεστημένος από την ισοπαλία αλλά ευχαριστημένος με τον ένα βαθμό.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» στην κάμερα της COSMOTE TV:

Αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Όχι δεν είμαι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, κάναμε λάθη, δεθήκαμε γκολ αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανένα».

Αν δείχνει η εμφάνιση αυτή πόσο έχει προοδεύσει ο Ολυμπιακός την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια: «Πραγματικά αυτό δείχνει πως πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα όμως κι εμείς την αντιμετωπίσαμε σαν ίσος προς ίσο για αυτό και είμαστε δυσαρεστημένοι. Σε κάποια διαστήματα ήμασταν καλύτεροι. Δείξαμε την αξία μας».

Αν έχει μεγαλώσει η πίστη για πρόκριση μετά από αυτό το αποτέλεσμα: «Συνεχίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση όπως και στα προηγούμενα ματς. Έχουμε αποδείξει πως σε αυτή την έδρα και με αυτή την ατμόσφαιρα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©