Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκερέρο: «Ξέρουμε που έχουμε έρθει, αλλά θέλουμε να νικήσουμε»

Πλήρως συνειδητοποιημένος για τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια του Champions League ο Ισπανός επιθετικός τόνισε ότι όλοι στην ομάδα ξέρουν την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν και την ποιότητα του αντιπάλου.

Τόνισε ωστόσο ότι έχουν προετοιμαστεί άψογα για το αυριανό ματς και υπογράμμισε ότι μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκερέρο

Για την ατμόσφαιρα στο «Μαρακανά»:«Ξέρουμε πολύ καλά πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο στάδιο. Με έντονη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε θέαμα στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι πολλές φορές θυσιάζει τον εαυτό του για να βοηθάει την ομάδα:«Φυσικά και βλέπω πολύ καλά τον ρόλο του επιθετικού. Θέλω να σκοράρω, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όλοι πρέπει να βοηθούν την ομάδα. Όλοι πρέπει να βοηθούν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται και να σκοράρω, για να βοηθάω την ομάδα. Γενικότερα, θέλω να συνεισφέρω στη λειτουργία της ομάδας».

Για το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει παίξει με μεγαθήρια και δεν έχει ηττηθεί απέναντι σε σπουδαίες ομάδες:«Γνωρίζουμε πολύ καλά την ιστορία του συλλόγου που έχουμε έρθει να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε με ποια ομάδα θα παίξουμε και τι έχει πετύχει. Όμως και εμείς έχουμε κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και έχουμε ζήσει μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές.

Έχουμε έρθει με στόχο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς έχουμε απέναντί μας έναν ποιοτικό αντίπαλο, με μεγάλες δυνατότητες, αλλά και εμείς έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε προετοιμαστεί καλά. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©