Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκέψεις για Τοροσίδη και Καμαρά με ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για ένα «καυτό» οκταήμερο, στο οποίο θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τον ΟΦΗ, την Μπάγερν και την ΑΕΚ.

Για το πρώτο ματς, το προσεχές Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30), ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να ξεκουράσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο πρώτος θεωρείται δεδομένο πως θα αγωνιστεί την Τρίτη στον κρίσιμο αγώνα της Νορβηγίας με την Ρουμανία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Euro 2020 και εφόσον θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη το πιθανότερο είναι να μην ταξιδέψει καν στο Ηράκλειο. Ο δεύτερος ίσως παίξει ξανά με την Εθνική, το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Βοσνία στο ΟΑΚΑ, και δεδομένου ότι θα έχει δεύτερο 90λεπτο στα πόδια του, ίσως πάρει κι αυτός ανάσες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κάνει σωστή διαχείριση στις ανάσες των παικτών του, καθώς ακολουθεί ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα και προφανώς θέλει να έχει τους Ομάρ και Μπουχαλάκη διαθέσιμους για Μπάγερν και ΑΕΚ. Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε στις θέσεις τους τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Μαντί Καμαρά αντίστοιχα.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©