Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεντάρα του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Κ17

Επιβλητική νίκη 5-1 για τον Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17...


Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Πουλιανός εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι.

Ωστόσο αυτό το τέρμα δεν ήταν αρκετό για να δώσει και ένα αποτέλεσμα στους μικρούς του Κώστα Φραντζέσκου. Στο 14ο λεπτό μετά από συνεχή πίεση ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Λιάτς. Στο 27ο λεπτό έγινε η ανατροπή με τον Κατσογιάννη να κάνει το 2-1 με ένα όμορφο σουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο Ντόι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Δρανδάκης απέκρουσε και ο Σταμούλης πήρε το ριμπάουντ και εύκολα έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε, οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες αλλά προς το τέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα. Έξι λεπτά πριν το τέλος, ο Χρονακόπουλος πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ με κεφαλιά, ενώ στο τέλος του αγώνα ο Λιοφάγος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ένα παιχνίδι λιγότερο βρίσκονται στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©