Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ελλάδα η εφεύρεση που προτιμούν οι Μέσι και Ρονάλντο

 Ο Marcelo Da Costa, εκλεκτό μέλος της Βραζιλιάνικης κοινότητας στη χώρα μας φέρνει στην Ελλάδα την πατέντα που βοηθά τους Μέσι και Ρονάλντο να κοιμούνται και να αποδίδουν καλύτερα.


 Η Biow αρχίζει να εμπορεύεται σε μεγάλη κλίμακα το σύστημα φιλτραρίσματος αέρα για να ξεκουράζεται  κανείς καλύτερα και να καθυστερεί τη γήρανση.

Η πρώτη παραγωγή που έκανε η εταιρεία Asturian Biow Air Total Systems από το σύστημά της για «κυτταρική οξυγόνωση», μια μοναδική εφεύρεση στον κόσμο και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «κατασκευασμένη στην Αστούρια», αποτελούσε μια παρτίδα χιλιάδων μονάδων αυτού του προϊόντος που αγόρασε Ολόκληρα ένας πελάτης από τη Γερμανία, από το Αμβούργο για να είμαστε ακριβείς. Αυτό ήταν πριν από δύο χρόνια. Σιγά-σιγά, η εφεύρεσή τους - η οποία τους πήρε οκτώ χρόνια για να αναπτυχθεί - έγινε δημοφιλής μεταξύ των ελίτ αθλητών. Καταλαμβάνει ήδη μια εξέχουσα θέση στις κρεβατοκάμαρες των ποδοσφαιρικών cracs όπως ο Lionel Messi, ο Cristiano Ronaldo, η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ή οι ποδηλάτες της ομάδας Movistar συνολικά. Τώρα η εταιρεία Asturian θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να ξεκινήσει να την εμπορεύεται στο ευρύ κοινό. Το κάνουν με την πεποίθηση, επιπλέον, ότι υποστηρίζονται από την ερευνητική ομάδα Asturian cROS με επικεφαλής τη Δρ. Ana Coto και που έχει αποδείξει την ικανότητα αυτού του συστήματος να μειώσει το οξειδωτικό στρες και την οργανική φλεγμονή. Επιπλέον, η εφεύρεσή του είναι ικανή να βελτιώσει ασθενείς με κοροναϊό και ακόμη και να σταματήσει τη μετάδοση του ιού.

Όλα χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να κάνει τίποτα. Το να κοιμάσαι είναι αρκετό. Τα οφέλη για το σώμα είναι εκτεταμένα. Καταρχάς, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, κοιμάσαι καλύτερα και οι ώρες στο κρεβάτι είναι μεγαλύτερες. αναπνέει καλύτερα, κόβει το ροχαλητό. βοηθά το κυκλοφορικό σύστημα και επιβραδύνει τη γήρανση. Το προϊόν, βασισμένο σε ένα περίπλοκο σύστημα φίλτρων, δεν εκπέμπει θόρυβο. Είναι εντελώς σιωπηλό, λέει ο πρόεδρος της Biow, Pedro Llana. "Επειδή έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά, δεν θα μπορούσε να εκπέμψει θόρυβο, ούτε καν θόρυβο γιατί θα ήταν ενοχλητικό για τον ύπνο", τονίζει. Φρόντισαν επίσης τη σχεδίαση. "Δεν θα μπορούσε να έχει την εμφάνιση ενός νοσοκομειακού μηχανήματος", τονίζει. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, επειδή ο στόχος είναι να το ενσωματώσουμε στην κρεβατοκάμαρα, απαρατήρητο.

Για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση, η εταιρεία διεξήγαγε μια μελέτη σε συνεργασία με το Principality Health Research Institute (Ispa) - το οποίο ονόμασαν Phoneix - στην οποία αποδείχθηκε ότι η χρήση αυτού του συστήματος φιλτραρίσματος αέρα αύξησε την παραγωγή ενέργεια στα μιτοχόνδρια (εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για την παροχή του μεγαλύτερου μέρους της ενέργειας που απαιτείται για την κυτταρική δραστηριότητα), παράλληλα παράγουν λιγότερη κυτταρική φθορά και λιγότερο οξειδωτικό στρες, επιμηκύνοντας τη ζωή εκείνων που το χρησιμοποιούν και βελτιώνοντας την απόδοσή τους.

Με αυτά τα αποτελέσματα, αυτή η αστουριανή εφεύρεση πέτυχε μια γρήγορη υποδοχή μεταξύ ελίτ αθλητών. Ο κατάλογος εκείνων που το χρησιμοποιούν ήδη σε καθημερινή βάση είναι εξαιρετικά μεγάλος. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ξεχωρίζει ολόκληρη η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία πρέπει να προσθέσουμε τον πρώην Merengue Cristiano Ronaldo, τον παίκτη της Βαρκελώνης Lionel Messi ή τους παίκτες της Manchester United. Επίσης εκτός του ποδοσφαίρου η εφεύρεση θριαμβεύει. Χρησιμοποιείται από τον οδηγό της Asturian Formula 1, τον Fernando Alonso ή την ομάδα ποδηλασίας Movistar που φέτος ανακηρύχθηκε πρωταθλητής του Tour de France στην κατηγορία της ομάδας, σύμφωνα με τον Pedro Llana.

Το σύστημα έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στη θεραπεία ασθενών με κοροϊό

Ο Pedro Llana, πρόεδρος της Biow, διαβεβαιώνει ότι ο αρχικός στόχος της εταιρείας ήταν να δημιουργήσει ένα σύστημα που δεν ήταν επεμβατικό και θα βοηθούσε στην αναγέννηση ιστών χωρίς να κάνει τίποτα. Η πρόκληση ήταν τεράστια. «Τερατώδες», λέει η Λλάνα. Τα κατάφεραν. Χρειάστηκαν οκτώ χρόνια για τη διαμόρφωσή του και όλα τα φίλτρα ταιριάζουν απόλυτα.

«Αυτό που μας παρηγορεί περισσότερο είναι οι μαρτυρίες της επιτυχίας που έχουμε», λέει. Η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος 15 ημέρες μετά την αγορά του, εάν δεν είναι πεπεισμένοι. «Ποτέ», λέει ο πρόεδρος της εταιρείας, έλαβε επιστροφή χρημάτων.

Διαπίστωσαν ότι το προϊόν τους έχει μεγάλα οφέλη για τους ασθενείς με κοροναϊούς, τους κάνει να βελτιώνονται γρήγορα. Γι 'αυτό δίνουν προτεραιότητα στην παράδοση του προϊόντος σε αυτούς τους ασθενείς.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©