Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελική ευθεία...

Μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, όλα έμοιαζαν μαγικά στον Ολυμπιακό. Λίγες μέρες κατόπιν, όμως, το όμορφο σκηνικό γκρεμίστηκε με την ευρεία ήττα από τη Ζαλγκίρις και όσα έγιναν με τον Τζόι Ντόρσεϊ.

Δεν έφτανε το νέο στραπάτσο (μετά από εκείνο με την Εφές) στους Πειραιώτες, αναγκάστηκαν να βγουν στην αγορά και για αντικαταστάτη του Αμερικανού. Ο τελευταίος, που ήταν εξαφανισμένος τις τελευταίες μέρες, απολογήθηκε χθες ενώπιον του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστου Σταυρόπουλου, και περιμένει την απόφαση. Μιλώντας στο περιβάλλον του, δηλώνει μετανοιωμένος για ό,τι είπε, αλλά πώς αλήθεια θα μπορούσε να ξαναβρεθεί στα αποδυτήρια με παίκτες, τους οποίους αποκάλεσε εγωιστές; Αλλά και με τον προπονητή του, στον οποίο επίσης έκανε δριμεία κριτική;

Η ζωή προχωράει, οι «ερυθρόλευκοι» βιάζονται να ενισχύσουν το ρόστερ τους και ήδη έχουν κάνει επαφές με σέντερ, που «κόπηκαν» από τις ομάδες του ΝΒΑ. Εχουν σχηματίσει μία λίστα με 6-7 παίκτες και θα επιλέξουν από αυτήν. Λίστα, που εμπεριέχει τα ονόματα των Κρις Τζόνσον, Νταρνέλ Τζάκσον, Σόλομον Τζόουνς, Τζεφ Εϊντριεν, Αϊκ Ντιόγκου και Τζος Πάουελ (φωτό). Από αυτούς ευρωπαϊκή εμπειρία έχουν οι Τζόνσον, Τζάκσον, Εϊντριεν και Πάουελ με τον τελευταίο («κόπηκε» από τους Σπερς), όμως, και τον Κρις Τζόνσον να έχουν μεγαλύτερη τύχη. Ο ατζέντης μάλιστα του Πάουελ επιβεβαίωσε τις επαφές, μιλώντας στο sentragoal.gr: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πλούσια παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και άξια σεβασμού. Μας κολακεύει το ενδιαφέρον» είπε ο Τζέιμι Νοξ.

ΤΣΣΚΑ ΓΙΑ ΚΡΙΣΤΜΑΣ

Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον Ντιόντε Κρίστμας, αλλά ακόμη δεν έχει προκύψει συμφωνία και είναι πιθανόν να μη βρεθεί άκρη και οι Πειραιώτες να αναζητήσουν αλλού παίκτη για την περιφέρεια. Την ίδια στιγμή η Σιένα, μία ισπανική ομάδα (δεν έχει γίνει γνωστό ποια) αλλά και η ΤΣΣΚΑ δείχνουν ενδιαφέρον, με τους Ρώσους να ψάχνουν αντικαταστάτη του Ντρου Νίκολας και να είναι αποφασισμένοι να κάνουν την τελική κίνηση.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν την Παρασκευή (21:00) με την Τσεντεβίτα και περιμένουν  συμπαράσταση από τον κόσμο.

       

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©