Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιδιαίτερο ματς για τον Ρότζερς

Στο Άνφιλντ ο Μπρένταν Ρότζερς καλείται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως αντίπαλος την παλιά του ομάδα την Σουόνσι για το Λιγκ Καπ.

Ο 39χρονος τεχνικός αναμένεται – όπως συνηθίζει σε αυτό τον θεσμό- να κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα του συγκριτικά με αυτούς που ξεκινούν συνήθως στο πρωτάθλημα ακόμη και στην Ευρώπη.

Οι: Ρέινα, Κέλι, Λούκας και Μπορίνι παραμένουν τραυματίες ενώ οι πρωτοκλασάτοι Τζέραρντ, Σουάρες θα μείνουν εκτός για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Έτσι στο αρχικό σχήμα θα δούμε απόψε παίκτες όπως ο Γερμανός φορ Γιέλ , ο Μαροκινός Ασαϊντι, ο Ισπανός Πασέκο, ο Ουρουγουανός Κοάτες κλπ.

Στον προηγούμενο γύρο χάρη σε δυο γκολ του Τούρκου Σαχίν είχαν «γυρίσει» το ματς απέναντι στην Γουέστ Μπρόμιτς μέσα στο Χόθορνς (1-2).

Με αλλαγές και οι «κύκνοι»

Οι «κύκνοι» του Λάουντρουπ θα παραταχτούν επίσης με αρκετές αλλαγές στην 11άδα τους στο αποψινό παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα ο βασικός Ολλανδός τερματοφύλακας Βορμ (9/0) θα μείνει εκτός και θα τον αντικαταστήσει ο Γερμανός Τρέμελ ενώ τόσο ο Γουέιν Ρούτλετζ όσο και ο αρχηγός Άσλεϊ Γουίλιαμς είναι ιδιαίτερα αμφίβολοι λόγω τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα κριθεί την ύστατη ώρα.

Ο φορ Ντάνι Γκρέιαμ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης αφού λόγω τραυματισμού είχε χάσει τα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Κρόουλι (1-3) εκτός έδρας αλλά στο πρωτάθλημα τρέχουν ένα αρνητικό σερί εκτός έδρας με τρεις σερί ήττες εκ των οποίων η πιο πρόσφατη το 0-1 στο CityofManchesterμε το γκολ του Τέβες.

Πέρσι με τον Ρότζερς στον πάγκο η Σουόνσι είχε αποσπάσει 0-0 στο Άνφιλντ και είχε κερδίσει με 1-0 στο Λίμπερτι Στάντιουμ.

  • Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα αλλά και επειδή παραδοσιακά τέτοιους θεσμούς τους κυνηγά η Λίβερπουλ- μην ξεχνάμε πως είναι η κάτοχος – θα ποντάρω στον Άσο στην αποψινή αναμέτρηση έστω και εάν είναι χαμηλή η απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λιβερπουλ- Σουόνσι  1

Γιάννης Καρατζαφέρης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©